Деян Неделчев – Икебаната: „Аз съм гей“ /видео/

Гледай видеоклипа онлайн

След като в рамките на четири дни всички висококултурни, високорейтингови и високоморални телевизии дадоха трибуна на Деян Неделчев – Икебаната – от bTV, през Нова до ТВ7, той представя новия си клип.

В „Различните“ този път Деян Неделчев – Икебаната е изчистил няколко грешки – направил е парче с комерсиална (нормална) дължина от 4 минути, както и е добавил субтитри на често неразбираемо изпетите му рими.

Предстои да излезе и цял албум с шантавите антихитове – „Дъртака“, „От Икебаната дървесата ги болят“, „На полянката“ и други.

Но това не стига. Деян Неделчев дава заявка за „Евровизия“ 2013 по информация на Signal.bg:

Деян Неделчев се зарече в телевизионен ефир, че през 2013-та година ще участва в конкурса за избор на българската песен в „Евровизия“. Изпълнителят, който се прочу с хитовете „Икебана“, „В гората“, „Дъртака“ и други е убеден, че ще се представи на ниво.

„Вече ще се явя на Евровизия. Тази година съм подал молба за „Евровизия 2013″ с много интересно парче“ – сюрпризира той.

За тазгодишния конкурс за избор на българска песен, която да ни представи в Баку, Неделчев коментира: „Ако не беше Софи Маринова, щеше да е Десислава – другата чалгаджийка. Аз съм против чалгаджийка да ни представя на „Евровизия“. България ще е една от последните на „Евровизия“, букмейкърите го казаха“ – обясни той.

Деян Неделчев обаче е на мнение, че именно „чалгата направи шоубизнес, другите стоят гладни“.

„Аз в живота съм сканадлен“ – призна той и обясни, че хората му се радват, когато общуват с него, а обиди получава само в Интернет.

 
По темата: ,