Диана Любенова „заточена“ в модна витрина цяла вечер

Диана Любенова с моден пърформанс на витрина

Снощи, на една от витрините на столичната ул. Раковски, се разигра провокативен моден пърформанс. Главно действащо лице в него беше топ актрисата и телевизионна водеща Диана Любенова. Поводът беше новата линия на Ателие за мода Art Chicot, създадена специално за Credo.

В 18:00 часа, облечена в Art Chicot, Диана Любенова се качи на витрината на бутик Credo, за да одухотвори новата линия на марката. Част от ролята на актрисата беше да опише своите мисли и чувства под заглавие „Записки от една витрина”.

„Чувствам се най-красивата жена на света….Перфектна! Като куклите от витрините, на които винаги съм се възхищавала. Почуквам по стъклото, виждам усмивки, изненада, пак усмивки…Ох, тази млада дама никак не успя да скрие учудването си…” са част от мислите на актрисата, записани по време на участието й на витрината.

Партито по повод новата линия на Art Chicot за Credo продължи с ревю на избрани модели от колекцията, представени от солистки от Националната опера и балет.

Диана Любенова е красива жена, със силно изразена индивидуалност и изключително позитивна енергия. Тя е точният модел на жената, стил Art Chicot – смела, уверена, способна да поема рискове и да се променя. Жените никога не трябва да се страхуваме да се променяме” – сподели създателят на марката Art Chicot Йолана Анчева.

 
По темата: