Диана Найденова бяга от Кеворкян, Даниела Тренчева също аут

Даниела Тренчева също си тръгна, тихомълком

Водещата Диана Найденова постави рекорд по краткотрайна тв изява в предаването „Всяка неделя“ по Нова тв. Тя си тръгна оттам след скандал, след като беше част само от две издания на запазената марка на Кеворк Кеворкян.

„Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип“, обяснява мадам „Челюсти“ пред „Труд“. Според нея за водещия „чуждото мнение е неприемливо“. Не е случайно, че след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка, допълни Найденова. Самата тя беше поканена от Кеворкян да прави рубриката си „Челюсти“ и се появи във „Всяка неделя“ на 27 октомври.

Още при дебюта си тя бе скастрена от водещия за това, че спори с атакистката Магдалена Ташева, която бе гост. „Диана, тук не заемаме позиции, водим безпристрастно“, каза й троснато титулярният водещ в ефир.

До приключването на броя Кеворк Кеворкян не вдигна мобилния си телефон, уточняват от „Труд“. От Нова тв не пожелаха да коментират скандала.

Друга ководеща на Кеворкян Даниела Тренчева, тихомълком се оттегли по-рано.

Преди да се присъедини към екипа на „Всяка неделя“, Найденова беше в дълга почивка, след като водеше предаване в ТВ7. По-рано беше част от екипа на „Нека говорят“ по Би Ти Ви, както и от „Дарик радио“.

По инфо на агенция Дартс нюз