Диана Найденова показа мъжа си – снимки

Загадъчният Мирослав, човекът, за когото журналистката Диана Найденова се омъжи тайно, най-после излезе от прикритие. Мадам „Челюсти“ сама реши да покаже снимки от секретната си сватбаи. Сватбената церемония е била на 11 октомври в много тесен кръг, а сред гостите са били Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов.

Името на човека, успял да закара опърничавата Диана под венчилото, е Мирослав Войников. Противно на слуховете, че е милионер, той се оказа човек със среден бизнес и нейната първа любов. Мирослав е на 40 години и е бил гадже с Диана, преди тя да дойде да живее в София. Имали връзка, когато и двамата живеели в Хасково.

Разделили се преди 12 години, когато Найденова решава да прави кариера и напуска града, за да се влее в екипа на софийското „Дарик радио“. Мирослав отказва да я последва в столицата, тъй като има проспериращ бизнес в родния си град. Обещават си да поддържат връзка, но нито тя, нито той се обажда. Така загубват дирите си.

През това време Диана среща друг човек. Жени се за него, но когато е бременна в 6-ия месец, се развеждат. Тя сама се грижи за дъщеря си. Въпреки че не поддържа връзка с него, страда много, когато разбира, че се е самоубил. През пролетта водещата се разболява сериозно, става й лошо точно преди ефира на предаването й по в ТВ7. Диана е закара в болница, правят изследвания и предписват дълга почивка и много сън. След като я изписват, си отива в Хасково и на улицата пред магазина за риба съвсем случайно среща Мирослав. Той не е създал семейство, тъй като продължава да мисли за нея.

„Любовта ни пламна отново – като в красив романтичен филм. Не съм вярвала, че ще ми се случи. И през септември Миро ми направи предложение. Приех веднага“, сияе вече семейната Найденова, която запазва моминското си име, тъй като се е наложила с него. Мирослав ще живее при нея в София, а Диана, която вече е част от екипа на Кеворк Кеворкян, е най-щастлива от факта, че мъжът й се разбира чудесно с детето й.

Инфо: VsekiDen.com