„Диема“ излъчва четвърти сезон на „Военни престъпления“

От 06 май, от понеделник до петък от 21:00 ч.
Военни престъпления – NCIS (Naval Criminal Investigative Service)
Сериен филм – Сезон 4 – 24 епизода
В главните роли: Марк Хамън, Майкъл Уедърли, Дейвид Макколм, Поли Перети, Шон Мъри, Коути ди Пабло, Лорън Холи и др.
Режисьор: Доналд Белизарио

В света на военните престъпления във флота ще ни пренесе четвъртият сезон на сериала „Военни престъпления”, който ще стартира по Диема от 06 май и ще се излъчва всеки делничен ден от 21.00 ч.

Динамичните премеждия на екип специални агенти към Военноморската служба продължават, но този път без специален агент Гибс. След неговото оттегляне, в четвъртия сезон на поредицата екипът ще бъде изправен пред предизвикателството да продължи напред без уменията и безпогрешния инстинкт на опитния следовател.

На негово място и начело на разследващата група застава следващият в йерархията – агент Тони Диноцо. Тони е бивш детектив в отдел Убийства на балтиморската полиция, женкар и любител на киното, който макар да играе ролята на клоуна в екипа, винаги успява да си свърши перфектно работата.

Останалите членове са агент Зива Давид – бивш офицер от Мосад и опитен боец, както и агент Тим Макгий – компютърен гений, на когото Диноцо често се подиграва. Помагат им още енергичната Аби Скиуто, която работи в лабораторията, и д-р Доналд Малард, когото всички наричат „Дъки” – ексцентричен съдебен лекар, пълен с необичайни истории.

„Военни престъпления” е много повече от екшън драма. С голяма доза хумор, сериалът разкрива динамичното и сложно, но винаги забавно ежедневие на екип агенти, изправени пред различни стресови ситуации, с които трябва да се справят заедно. От убийства и шпионажи до терористични акции и отвлечени подводници, всички те имат за задача да разкриват всяко едно военно престъпление във флота по цял свят.

 
По темата: ,