Dillan е бивш гребец – а морето е неговата втора порода!

Как Dillan разпуска на морето

Dillan се завърна от няколкодневна почивка на морето. Зареден с положителни емоции, младата надежда на Diapason Records веднага се зае с нови проекти, които се надява да реализира съвсем скоро.

Изпълнителят на актуалния хит „Всичко давам за тебе” предпочете да разпусне на родното Черноморие и се спря на Слънчев бряг. „Много ми харесва там и всяка година не пропускам да ида поне за седмица. Допада ми самият курорт и най-вече това, че там стават страхотни купони.”, обясни той.

Младият певец е голям фен на водните спортове. Не е тайна, че е бил състезател по гребане и дори се е окичвал с републиканки титли за отличните си изяви в различни дисциплини.

Ето защо,  когато се озове на морския бряг, пловдивчанинът никога не пропуска да се отдаде на някои екстремни предизвикателства.

„Едно от любимите ми неща е да карам джет. Това ми вдига адреналина страхотно и мога да го правя с часове. Когато се кача на джета, даже не усещам колко бързо минава времето.”, сподели с усмивка новият секссимвол на поп-фолка.

Но почивката на Dillan вече приключи и сега той обещава да се отдаде на професионалните си ангажименти.

„Последната ми песен „Всичко давам за тебе” излезе преди по-малко от месец, но вече съм се заел с нови проекти. Парчето се приема доста добре, което изключително много ме радва, но трябва да изненадам почитателите на хубавата музика и с друг продукт съвсем скоро. Публиката у нас е свикнала ние, изпълнителите по-често да правим нови песни и затова няма да губя нито минута.” , аргументира се той.

 
По темата: