Диляна Попова и Златка бременни от чужди мъже и голи – снимки

Моделката положението си мени, но навиците – не! Така най-просто можем да си обясним защо известните и бременни българки луднаха да се снимат във фотосесии за обществена употреба. От понеделник корица на известно списание е и най-обсъжданата бременна жена в България – настоящата половинка на актьора Асен Блатечки – Диляна Попова.

До този момент тя запазваше мълчание, тъй като Блатечки бе в комплицираното положение да регламентира отношенията си с вече бившата си жена Катерина. „Имам силно развито чувство за справедливост и се стремя да не преча на другите, но ми се струва, че това е, като да ходиш по една много тънка линия.

Понякога се оказва невъзможно да запазиш равновесие, а при всяко залитане има наранени. Силно вярвам, че всеки от нас е длъжен да защитава, отстоява и да се бори за собственото си щастие, за любовта си. Не държа да бъда харесвана, искам да бъда разбрана“, споделя бременната в шестия месец Диляна. Веднага заваляха и коментари в целия спектър на общественото мнение – от „Прекрасна е и бременна, желая им щастие“ до „Няма ли срам, бременна от чужд мъж и гола на всичкото отгоре“. Да, Диляна е напълно гола, но снимките са й красиви, не пошли. Въпреки че е дибидюс и се прикрива само с ръце, фотосесията е наистина ефирна, категорични са стилистите.

Преди броени дни снимки само по бельо ни предложи и също толкова бременната плеймейтка Златка Димитрова. Приликите със случая „Попова“ не спират дотук, защото и Златкината половинка – бизнесменът Миро, също де факто е с нея, но де юре още е със съпругата си. Е, Асен няма брак с майката на дъщеря си, защото не вярва в подписа в общината, но вече е предложил на Диляна да вдигнат сватбено тържество със свещеник, за разлика от Златкиния възлюбен.

Отдавна остарялата на запад мода да се щракне професионално с максимум корем и минимум дрехи, спази и вече родилата втория си син бивша моделка, водеща и продуцент Виолета Сечкова. Заради усилените си тренировки и перфектен хранителен режим Сечкова се възстанови само няколко дни след раждането на малкия Никола.

Инфо: VsekiDen.com