Диман, Мис Азия, Слави и Марин във Фермер търси жена епизод 02.10.2015 + видео

Посрещат дамите от „Фермер търси жена“ със строги правила и полеви условия 

„Мис Азия“ спи в палатка, бурни танци изострят конкуренцията във фермата на Слави 

От строги правила до джентълменско отношение прилагат в посрещането на своите дами петимата фермери от „Фермер търси жена“ този петък, 2 октомври, от 21.00 ч. по Нова. Точно тогава зрителите ще разберат може ли една „Мис Азия“ да спи в палатка и как бурните танци ще разкрият крайни различия в ценностните системи на участничките.

Най-неочакваното и фрапиращо посрещане безспорно ще направи специалистът по международно право и производител на орехи Диман от с. Голямо Дряново. Истинска полева обстановка ще очаква неговите четири избраници. Момичетата не само ще трябва да „оцеляват“, но ще трябва и да се преборят за покрива над главата си. Приготвила бляскава рокля в своя куфар, „Мис Азия“ Марго Купър ще трябва да спи в палатка и да се къпе със слънчева вода, а за ужас на дамите – тоалетната ще бъде външна. Така за всички тях най-романтичното изживяване ще започне като неподозирано спартанско изпитание.

В другия край на България, в с. Липен, атмосферата ще бъде много по-тържествена, а конкуренцията още по-открита. Чаровният фермер Слави ще посрещне своите дами с духов оркестър и тежка трапеза. С покачване градуса на настроението обаче ще се изостри и ревността между украинката и останалите момичета. Ангелина, Цвети и Ана ще „нападнат“ Слави с кръшни и провокативни танци, които ще възмутят Екатерина. Така един танц ще разкрие огромна пропаст в ценностите на участничките. Ще се окаже ли агресивното и провокативно поведение печелившият подход за спечелване сърцето на Слави?

Във фермата на най-желания и млад фермер Марин няма да има и помен от тържества и празнична еуфория. Вместо това обаче ще има ясни заповеди и стриктни правила. Още щом прекрачат прага на дома му, неговите три дами ще се почувстват като работен персонал. Макар да са конкуренция, всички те единодушно ще се запитат – половинка или слугиня си търси Марин?

За разлика от тях, избраниците на най-артистичния фермер Камен ще се чувстват като скъпи и дългоочаквани гости. Най-възрастният фермер ще посрещне своите кандидатки с джентълменско отношение и троянска сливова ракия.

Какви изненади още са приготвили фермерите за своите избраници? Къде културният шок ще бъде най-голям и какви жертви са готови да направят момичетата в името на любовта, ще разберем този петък, 2 октомври, от 21.00 ч. по Нова.

Видео анонс –

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук