Димитър диктатор, Рая и Мустафа в скандал – Фермата 10.11.2015 + видео

Работа до припадък от 21.00 часа във „Фермата” по bTV

Третото поред ръководство на Димитър във „Фермата” започна с диктат и заключване на провизиите. Това накара Мария, която в момента е ратай, да бойкотира фермера на седмицата и да започне война за „отваряне на зимника”. Ще постигне ли Мария целта си или Митко ще издържи цяла седмица на натиска, зрителите ще видят от 21.00 часа.

Митко започва с поведението на „доброто ченге” и се опитва да поговори с всеки един от участниците, на които има доверие или е имал конфликт – майор Веселин, към когото се обърна за помощ в ратайството и Мустафа, с когото не могат взаимно да се „разгадаят” и с когото се обиждаха на полицай и политик. Майорът от своя страна изпитва съмнения дали Митко ще постъпи добре с него или ще го прецака по подобие на досегашните му авери Дони, Варсамов и Асен.

Младите дами Нора и Рая започват да се упражняват за предстоящия дуел с цепене на дърва, защото са сигурни, че една от тях ще се изправи срещу Мария на предстоящия дуел. Това им занимание им попречи да помогнат на Райно и за пореден път поставя на дневен ред темата за разрива между поколенията. Нора и Рая ще нарушат правилата, като си приготвиха сами храна, което ще отприщи още повече емоциите сред фермерите. Рая ще влезе в конфликт с Мустафа, а каква е причината, зрителите ще видят във вторник вечер.

Зрителите на bTV ще станат свидетели на това какви са новите задачи на участниците, които те ще получат от бай Георги и ще научат за какво е била предвидена къщата, която участниците не успяха да завършат през миналата седмица. Задачите, поставени от него тази седмица – да се извадят картофите, за да се направи на тяхно място оранжерия, да се сложат прозорци на лятната кухня и къщата, и да се измажат и боядисат стените. „Животът ни вече е работа и хранене, което вече не е толкова пълноценно”– констатира Димитър, който не пропусна да отбележи, че всички са отслабнали с по 5-10кг.

Потърси видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Видео анонс

Снимки от епизода –

 
По темата: , ,