Димитър Касабов е жив – какво предстои в „Стъклен дом“?

Защо и кой е планирал убийството на Димитър Касабов, тази неделя в „Стъклен дом”

Димитър Касабов се събуди от кома в Лондон. Агентът от ДАНС Колев ще разкрие кой е поръчал убийството му. Защо героят на Стефан Данаилов е трябвало да бъде убит, а „възкръсването” му да се пази в тайна, зрителите ще разберат тази неделя в „Стъклен дом”.

Камен ще продължи разследването около убийството на баща си. Той се връща в Певците. Там успява да разкрие престъпна схема. Какво и как решават да направят заедно с охранителя Ставрев, ще стане ясно в епизода.

След първата си целувка Боряна и Камен са напълно объркани. Дали обаче двамата ще се отдадат на чувствата си, или ще се опитат да се дистанцират и забравят случилото се, предстои да се разбере. Елена Атанасова пък от своя страна ще направи пореден опит да прелъсти Камен, за да пристъпи към осъществяването на плана, начертан от нея и Николай.

Не по-малко заплетени са взаимоотношенията на младите герои. Сиана ще разбере всичко за лицемерното поведение на Дани и това кой го е посъветвал да постъпи така спрямо нея ще я съсипе. Докъде ще се развият отношенията на Алекс и Хари и възможна ли е връзка между двамата, въпреки различията в социалното им положение, ще стане ясно още в епизода.

На сайта на сериала екипът попита зрителите кого подкрепят в любовната интрига с Дани – Алекс или Сиана. Оказва се обаче, че повечето гласували смятат, че и двете имат право в създалата се ситуация.

На чия страна сте – на Алекс или на Сияна?

(резултати към 14 ч. на 14 май)

На страната на Алекс, защото Сияна действа подмолно 19.97%
На страната на Сияна, защото се бори за любовта си 25.68%
И двете имат право 32.69%
На ничия 21.67%