Димитър Рачков ослепи прасе по БГ Радио – слушай любимеца от bTV!

Само дни остават до края на номинирането за Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2010

По БГ РАДИО тече последната седмица, в която можете да номинирате любимите си изпълнители за Годишните музикални награди на БГ РАДИО за 2010 година. Номинирането на www.bgradio.net приключва на 21-ви март, а на 22-ри ще бъдат обявени и номинациите в отделните категории на специално парти.

Това със сигурност ще е една от най-смешните седмици в историята на БГ РАДИО, защото гост на Гери в На път за вкъщи всеки ден ще бъде любимецът на публиката Димитър Рачков. Той ще разкаже за номерата, които актьорите си погаждат зад кулисите в театъра, както и за всичко онова, което остава скрито от зрителите. Ще разберем и кой изхвърля боклука у тях и дали е бил разглезен от майка си.

Гости в СТАРТЕР при Симо и Богдана пък ще бъдат журналистът Емил Спахийски, фотографът Емил Марков и актьорите Анета Сотирова и Виктор Калев.

Тази седмица БГ РАДИО ще зарадва и почитателите на киното, като им даде възможност да спечелят билети за филмови прожекции от София Филм Фест.

По случай настъпването на астрономическата пролет и значителното подобрение на времето, което метеоролозите предсказват, БГ РАДИО ще посвети почивните дни на свежите, пресни български песни и ще представи най-добрата селекция на най-новото от българския поп и рок.

Как Димитър Рачков призна, че е ослепил прасе:

 
По темата: