Димо припада в „Столичани в повече“ – видео

Лютови с брутален план за отмъщение – в „Столичани в повече”, сряда, по bTV

Напечено ще бъде положението за Димо в следващия епизод на „Столичани в повече”, в сряда, 21:00 часа, по bTV. Страховете му, че е разконспириран от Рангел за кражбата на парите, ще го провокират да запали първата цигара в живота си и ще го доведат до ненадеен припадък. Ситуацията няма да бъде лека и за самия Рангел, защото ще трябва да обясни на цялото семейство откъде се е сдобил с толкова голяма сума.

Скулпторът Жан-Пиер отново ще понесе критиките на претенциозните Славея и Йордан, след като им покаже макета на бюста. Пред тях ще изникне и поредният труден въпрос – какъв да бъде надписът върху атрактивния паметник.

Разглеждане на семейните фото албуми пък ще осени семейство Лютови с гениална идея за отмъщение на омразните съседи. Действията им срещу Чеканови ще бъдат толкова брутални, че дори ще разярят иначе спокойния Пацо.

Спас и Радко са решени да откраднат статуята от дома на Константин. За доктора проникването в чуждия дом е толкова голямо предизвикателство, че ще търси опит от едни от най-популярните филми за професионални обири.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн