Дискове на Мишо Шамара смазани от бивши фенове – видео

Фенове се отрекоха от Шамара + видео

Шамара към Георги Лозанов: Дърто педалче, ще ти сезирам един в носа!

Фенове на Биг Ша от цял свят се отрекоха от творчеството му. Причината за спадналия рейтинг на рапъра е подкрепата му към правителството на Пламен Орешарски.

Дългогодишни почитатели на Мишо Шамара от САЩ качиха в интернет видео, на което ясно показват новата си позиция към доскорошния им любимец. Компакт дискове с хип-хоп творчеството на изпълнителя са разпилени на щатски паркинг, а два автомобила „Додж Чарджър” ги премазват демонстративно.

Клипът няма как да е инсцениран от политически противници на рапъра, тъй като преди да бъде превърната на парчета, на асфалта личи рядка колекция от студийни записи на Шамара.

Сред потрошените дискове се забелязва и касетка, каквато отдавна не може да се намери никъде. Става дума за култовия първи албум на Гумени глави – „Квартал 41“, издаден през далечната 1994г., който явно е бил с голяма сантиментална стойност за собственика му. Реликвата очевидно е била пазена близо 2 десетилетия, пропътувала е хиляди километри в презокеански полети, за да бъде публично унищожена като знак на подкрепа към протестите в България.

Самият Мишо пък не се възмути особено от собствените си фенове. В типичния си неграмотен стил, рапърът коментира видеото във Фейсбук така:

„Уахахахахахахахах смяяятай Соросоидите , Прокопиевците и Бойковистите колко са полудели хахахаха . Като че ли ако някой българин е отишал да живее в САЩ е по умен от другите та да му боготвориме мението хаха . И каде са им лицата на тея хора ? И дали вообще са били Българи . Хаххахахаах. Бе щом чак такива скъпи анти Шамара кампании се правят не се плашете момци на правият път сме :))))“

Вижте видео на любопитната случка:

Шамара към Георги Лозанов: Дърто педалче, ще ти сезирам един в носа!

Приключенията на Мишо Шамара не приключват дотук. След като обиди евреите и Симеон Дянков с израза “еврейска гад” по адрес на бившия финансов министър, за което се извини, Мишо Шамара нападна с меко казано нецензурно изявление председателя на Съвета за електронни медии (СЕМ) Георги Лозанов.

В неделя сутринта Лозанов написа в профила си във Facebook, че СЕМ ще разгледа антисемитското изказване на Мишо Шамара, макар че Законът за радиото и телевизията в случая не дава особени възможности за реакция.

На това Шамара отговори със следния текст (кликни за цял размер):

Както е видно, едни от най-ярките изречения в него по адрес на Гого Лозанов и СЕМ са следните: „Ей дърто педалче като се видим очи в очи, ще ти сезирам един в носа че като вали дъщ да се удавиш“, „Ае сега осъдете ми хуя ве педали“, както и „Ебаси наглата свиня ГЕРБаджийска“ (запазен е оригиналният правопис).

“Както се казваше в един еврейски виц, да видите с какви хора работим”, написа Георги Лозанов под въпросното обръщение на Шамара към СЕМ.

Инфо: Агенция Дартс нюз и агенция ПИК

 
По темата: ,