Дичо стана травестит, режат му 10 000 лева по ТВ7

Дичо глобен  с 10 000 лева в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Етиен  под натиск от колегите си Кичка и Стенли, присмиват му се

Дичо е първата звезда в  МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, която продуцентите  глобиха за  неспазване на дисциплината и нарушаване на договора. Глобата е в размер на 10 000 лева, заради закъснение от 5 часа. Дичо вече има няколко предупреждения да се прибира навреме след участия извън академията, тъй като редовно закъснява.

Когато е в академията обаче, Дичо не си губи времето и създава шоу от класа. В епизода от 18 ноември, в последните минути, видяхме как Дичо се издокара като травестит, сложи си токчета и страстно развъртя дупе. Женската част от шоуто изпита в еднаква доза притеснение и сексуален порив.

На елиминациите във вторник Дичо, Етиен и Мария Драгнева ще се изправят един срещу друг.

Дичо бе посочен от Етиен да се яви на елиминационния концерт. Той ще се състезава с  песента на Robbie Williams “Angels”, за която ще му партнира Поли Генова. Втората песен, която е подготвил е „Не мога да спра да те обичам” на Д2.

Етиен избра да изпее „Светът е за двама” на Орлин Горанов в компанията на Кичка и Стенли, а второто му изпълнение е авторската му „Шма Исраел”.

Хубавата Мария ще има подкрепата на Георги и Прея за песента на Whitney Huston “One moment in time”, а за втора песен е избрала Alicia Keys – “If I ain’t got you”.

В най-дисциплинирания и авторитетен отбор  на легендите се оформиха два лагера –  Кичка и Стенли срещу  Етиен. Гранд дамата Кичка Бодурова и бунтарят Стенли  приемат с насмешка многочасовите репетиции на Етиен. Шегуват се, че „вие като чакал” и го оприличават с разнообразни герои. От своя страна той е под голямо напрежение, защото това е трета поредна номинация за елиминиране. Етиен усеща нетърпимостта от страна на колегите си и се опитва да намира разбиране при по-младите изпълнители. В разговор с Мария той сподели, че усеща как от отбора на легендите го коментират негативно, докато той репетира и това го натъжава.

Стенли намекна дори, че някои са учили в Консерваторията с връзки, а това е оставило на улицата много по-грамотни певци. Етиен пък се притеснява как ще се отразят на преподавателската му кариера всичките недостатъци, които му приписват.

Кого ще спаси журито  и кой ще напусне академията ще решат зрителите чрез своя вот по време на шоуто в ефира на TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн – 18.11.2013
Гледай видео запис от предаването онлайн – 19.11.2013