Diva Universal подарява премиери на Петдесетница

ПРОДЪЛЖАВАЩИ ПРЕМИЕРНИ СЕРИАЛИ

МЕДИУМ – VI СЕЗОН (MEDIUM VI)
два филма всеки четвъртък от 21:00 ч.

Хитов сериал с участието на Патриша Аркет в ролята на екстрасенса-криминалист Алисън Дюбоа, изпълнен с тайнствени случки и ясновидски видения. Този завладяващ драматичен сериал е вдъхновен от истинската история на Алисън Дюбоа, която използва ясновидските си способности, за да помогне в разплитането на криминални случаи по време на работата си в Областната прокуратура на Финикс. Сънищата й често съдържат улики за местонахождението на липсващи хора, а докосвайки даден човек, тя може да прозре какво се крие в душата му. Алисън балансира напрегнатата си работа с ролята на съпруга и майка на три деца, сред които – дъщеря, която изглежда развива същите способности.

ХЕЙВЪН (HAVEN)
два филма всеки понеделник от 21:00 ч., започвайки от 6 юни

Разположен дълбоко в сърцето на Мейн, Хейвън е градче, в което са се преселвали поколения от хора със свръхестествени способности, поради способността му да подтиска тези способности, позволявайки им да водят нормален живот – до неотдавна…. Когато новоизпеченият агент на ФБР Одри Паркър бива извикана в Хейвън да разреши случая с убийството на бивш местен измамник, тя залавя убиеца, но открива и много по-дълбока тайна, свързана с градчето. Всяка седмица, по времето, когато подтиснатите способности на местните хора започват да се проявяват, Одри ще се старае да поддържа техните свръхестествени сили в готовност, докато разкрива множеството тайни на Хейвън, сред които една, свързана със собственото й удивително минало в това необичайно място.

ФИЛМИ ЗА ПРАЗНИКА
„Дива” ще отбележи Петдесетница на 13 юни с тематични филми!

КРИТИЧНА ТОЧКА (TIPPING POINT)
понеделник 13 юни, 09:40 ч.

Лаборантката Нина Патерсън е доволна от работата си, а шизофренията й е под контрол с помощта на лекарства. Но една вечер по време на работа, у нея възникват подозрения, когато научава, че бизнесменът-милионер Майкъл Купър е починал от тумор на мозъка, въпреки че магнитно-ядреният му резонанс е показал чиста картина. Тя е обсебена от идеята да разкрие истината, но започва да получава халюцинации и да чува гласове. Дали бившият й началник – д-р Странд, няма пръст във влошеното й състояние и смъртта на Купър, и дали някой ще й повярва?

СМЪРТОНОСЕН СБЛЪСЪК (DEADLY ENCOUNTER)
понеделник 13 юни, 11:30 ч.

Разведената Джоан Сондърс отглежда сама сина си и е принудена да работи като келнерка нощна смяна заради бакшишите. Сега тя трябва да се справи и с разярен шофьор, който след като е изблъскал колата й от пътя, обзет от шофьорска лудост, продължава да тероризира нея и сина й дълго след инцидента. Но дали това е просто произволен акт на тормоз или побърканият шофьор преследва съвсем различна (и много по-зловеща) цел?

БЛУЖДАЕЩИ ОЧИ (WANDERING EYE)
понеделник 13 юни, 15:10 ч.

Пренебрегвана от съпруга си – работохолик, младата Марин Абът среща един мъж в „Блуждаещи очи” – интернет сайт за извънбрачни връзки. Независимо от чара му, тя си дава сметка, че не може да продължи връзката. Когато той е намерен жестоко убит в хотелската им стая, изневярата му е последната грижа на Мелани, която се оказва изправена на пътя на сериен убиец, използващ сайта за запознанства, за да набелязва жертвите си.

ЗАЛОЖНИЦА (ABDUCTED: FUGITIVE FOR LOVE)
понеделник 13 юни, 17:00 ч.

Мелани е омъжена от осем години за Том – Директор на затвор на годината за 2006 година и кандидат за кмет в местните избори. Това са най-трудните години от живота й, но предстоящият низ от драматични събития ще промени света й завинаги…

Скоро Мелани разбира, че животът й е в опасност, тъй като Том е наел избягал затворник, който да я отвлече и убие. Но, се оказва че нейният похитител – Джек, е бил осъден несправедливо и скоро двамата откриват любовта.

ЕВА (EVA)
понеделник 13 юни, 18:50 ч.

Ева Среща Тюдор на 16-ия си рожден ден и той става любовта на живота й. Но връзката им страда от постоянните му тайнствени заминавания и завръшания. В отсъствието на Тюдор Ева среща барон Освалд фон Зееле и се омъжва за него. Но при завръщането на Тюдор любовта на Ева към него пламва отново, и те прекарват заедно едно незабравимо лято, което оставя Ева бременна и с разбит брак. Светът е покосен от войната и границите на Европа се свиват. Тюдор се връща при Ева, за да открие трагедия на всеки ъгъл: загуба на дете, политически убийства, нападения и бунтове на Желязната гвардия, които кулминират в убийства на евреи. Едва при последната поява на Тюдор в живота й Ева научава тайните на неговото минало.

 
По темата: