Дивна – хит след хит, двойка след двойка!

Малката певица може и да не успее да завърши училище

Младата надежда на поп музиката Дивна може и да е много талантлива певица, но е кръгла нула в класната стая. Звездата тийнейджърка хич не обичала да заляга над уроците и всеки ден получавала порицание от учителите. Много от тях й прощавали лошото представяне пред черната дъска, защото й влизали в положението, че има много музикални и телевизионни ангажименти, но пък други хич не й цепели басма и й праскали двойка след двойка.

На Дивна й се опъвали най-много литературата и историята, защото младата изпълнителка, която сега е и жури в „Големите надежди“, хич нямала време да чете и наизустява. Изпълнителката на „Мойта музика“ разчитала предимно на своите съученици, които да й подскажат, докато я изпитват, или пък да й помогнат на някое контролно с пищов.

Друг проблем на Дивна били отсъствията. Заради многобройните си професионални задачи певицата редовно пропускала учебни занятия. „Ако продължава така, като нищо да не успее и да завърши училище. Но пък на нея явно не й пука. Докато останалите се чудят къде да отидат след училище и какво да запишат като висше образование, тя е спокойна, че вече има кариера“, разказаха приятели на младата изпълнителка пред „Всеки ден“.

Инфо: VsekiDen.com

 
По темата: