Дийп Зоун пеят в „Ол инклузив“, жена се качва на луната

Първата българка на луната в новия брой на „Ол инклузив“

Този вторник в „Ол инклузив“ ще видим първата българка, стъпила на луната. Става въпрос не за тайна космическа програма на правителството, а за нежната половинка от цирковото дуо „Раксон“. Тя изпълнява красивия си и сложен акробатичен номер върху специална конструкция във формата на полумесец.

Пияниците Петър и Павел пък са решили – спират да пият и започват да пишат. Предстои да разберем докъде ще го докарат тези кандидати за Нобелова награда за литература. За сметка на тези двамата, ще видим как други двама (в ролите: Васил Василев – Зуека и Алексей Кожухаров) се опитаха да започнат да пият, но така и не успяха. Малко преди това, същите ще установят небивали прилики между актьорската професия и хамалството. Ще чуем и поредната божествена история на двете монахини Аве Мария и Аве Албена. Бай Алексей и Бай Сергей и Бай Орфей пък ще ни осветлят за последните новини в теорията на конспирацията. Ще разберем и как Кукуряк и Хортензия Цветкови празнуват годишнина.

За музикалната част в шоуто пък ще се погрижат от Deep Zone Project със специален ремикс на един от най-големите български хитове – „Бягство“ на „Авеню“. А след това ще станем свидетели и на телевизионната премиера на парчето, което може да стопли зимата – „Няма не“, със специалното участие на Бобо.

Това и още много други неща ни очакват в поредния епизод на „Ол инклузив“ във вторник, 26 ноември, от 21 часа по Нова телевизия.

Цветна галерия от епизода:

Гледай видео запис от предаването онлайн