DJ Bolivar – черна електро пот ще се лее в ID Club София и Варна

DJ Bolivar взе за танцьорка гадже на Бербатов

Нюйорският мачо ще разгорещи с диджейския си сет не само Даниела Арнаут

Нюйоркският DJ Bolivar ще плени почитателите на хаус ритмите не само със сексапил, но и с умения зад пулта във веригата ID Club. В диджейския сет ще се включи скандалната моделка и танцьорка Даниела Арнаут, а допълнителна екстравагантност на партито ще придаде Drag Queen артистът Мис Наташа.

Новият летен парти лейбъл Sunsin открива сезона с две партита на DJ Bolivar на 10 юни в ID Club Варна и на 11 юни в ID Club София. Сексапилният мулат, който ще разгорещи родната публика и с уменията си зад пулта, е поредната звезда, която ще гостува на модерния микс клуб. Небивал успех пожънаха партитата с бившия порно актьор Phil Romano, танцьорът на Кайли Миноуг и Джанет Джексън – Marco Da Silva, изпълнители от Matinee Group и др.

Нюйорският диджей Bolivar от шест години насам е неизменна част от нощния живот на голямата ябълка, като е пускал на най-известните партита там като – Asseteria Party в Show/Arena и клубовете Cheetah и Discotheque. Покрай изявите му в други клубове у нас, столичани вече са се докосвали до неговия трайбъл хаус стил, съчетан със секси вокали.

С лейбъла Sunsin организаторите целят да разширят лятната хаус сцена в България и да предложат още една алтернатива за забавление в нощния живот в сезона на високите температури. След успеха на Drugness Relief Party и United in Diversity, събрали стотици хаус фенове в столични клубове през зимния сезон, SSS Production представя сега за първи път своя летен парти лейбъл Sunsin.

Даниела Арнаут:

dj bolivar @ chervilo

dj bolivar @ club escape