DJ Tarkan и V-SAG сервират последното Какао на морето

DJ Tarkan и V-Sag закриват летиня сезон с грандиозно парти

DJ Tarkan (Турция) и V-SAG (Гърция) ще закрият летния сезон с грандиозно парти “Sunsin Cacao Closing Party” в Слънчев Бряг.

На 28 август 2010 г., събота, в клуб Cacao Beach диджеите ще разтърсят публиката с уникалени сетове и горещи летни бийтове.

“Sunsin Cacao Closing Party” е третото събитие от поредицата “Sunsin” – летния парти лейбъл на SSS Production, който целогодишно поднасяше невероятен звук на хаус ценителите със своите “Drugness Relief Party” и “United in Diversity”, събрали стотици фенове в столичните клубове “Ялта” и “Червило”.

Любителите на плажните партита все още помнят последна съвместна изява на DJ Tarkan  и V-SAG на Cacao Beach от преди три години и я определят като едно от най-запомнящите се събития случвали се някога в курорта.

Тази година организаторите са поканили и емблематичните клубни икони на нощна София – Биляна Йотовска и Невена Воденичарска, които успяха да превърнат своето собствено шоу “Secret Garden” в неизменна част от всеки добър клуб. Гости на събитието ще бъдат още скандалната Даниела Арнаут и Наташа Рич. След като Невена и Биляна напускат Ялта Клуб, това ще е първото съвместно участие на незабравимия екип от близо година насам.

Организаторите не спират дотук с изненадите, защото смятат, че всеки финал трябва да е уникален и незабравим. В нощта на събитието SSS Production ще представи на българската публика две нови, изгряващи имена на хаус сцената – диджеите Робин Вираг (Robin Virag) и Ван Дай (Van Day), които ще подгряват публиката по време на Warm up парти, чиито старт е в 21:00 часа, на Cacao.

DJ Tarkan & V-Sag @ Cacao Beach – Bulgaria /part 5/