„Дневниците на гепардите“ сезон 4 от Viasat Nature + снимки

Дневниците на гепардите [4] – ПРЕМИЕРА ПО VIASAT NATURE
В понеделник, от 28 юли до 8 септември, от 19:20 ч.

Дневниците на гепардите е едно завладяващо представяне на работата, осъществявана от изключителния екип на „Бъдеще за гепардите“ (Cheetah Outreach). Техните методи са модерни, спорни и, макар че са постоянно критикувани от недоброжелатели, тези отдадени на работата си хора полагат грижи за рехабилитацията на гепардите вече повече от 15 години. Настоящата четвърта поредица продължава да представя живота на малките гепардчета в центъра, разположен сред лозята извън Стеленбош в Южна Африка, и да проследява тяхното развитие от малки пухени топчици до царствени „котки – посланици“.

Отново ще станете свидетели на вълнуващия живот на героите на поредицата – изпълнените с оживление животни и отдадените на работата си служители, които се грижат за тях в „Бъдеще за гепардите“. Организацията продължава да се разраства и да оказва неизмеримо голямо значение за изключително важната работа по опазването на гепардите. А в поредицата може да се види много повече от най-бързите котки в света …

В „Бъдеще за гепардите“ големите герои идват в малки размери, като любвеобилната котка – сервал Легаси и нейните малки котенца, борбеният каракал Малаика и малките сурикати Себастиан и Минки с тяхната неизчерпаема енергия. Но не само познатите любимци от трети сезон са тук. Насладете се и на вълнуващо пристигане на цяла нова група от малки гепардчета, анадолски овчарски кученца и дългоухи лисичета. Кой от всички тях ще бъде признат за най-симпатичен и мил? С толкова много любвеобилни и пухкави подрастващи това е трудно да се реши.

Освен това ще разберете какво се случва със знаменития посланик Джоузеф и защо младият Чоб си дъвче опашката. Накрая, вижте как обаятелната основателка Ани Бичелинг се справя с лекота с множество различни предизвикателства: от голямо преместване в нови съоръжения и свлачище, предизвикано от наводнение, до смъртта на един от любимите ѝ гепарди.

Споделете възходите и паденията, болките и радостите на Дневниците на гепардите – една поредица от десет части, която ще остави незабравим отпечатък във вашите сърца!