ДНК тест променя съдби в Биг Брадър Фемили! (ВИДЕО)

Зрителите изгониха младоженците от Бургас

Недялко Нанов ли е бащата на малката Нора?!

По време на Big Brother Live понеделник вечер две семейства се изправиха в сблъсък за оставане в къщата. Качанови срещу Господинови.

Само месец преди големия финал, зрителите на Нова телевизия решиха Магдалена и Динко Господинови да не участват в борбата за голямата награда на Big Brother family. Така осем семейства ще се борят още месец за 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.

Магдалена и Динко са пресни младоженци от Бургас, които влезнаха в шоуто с втората вълна семейства. След две седмици на самовглъбено поведение от страна на танцьорите, обвинения в егоцентризъм, незачитане на чуждото страдание и самочувствие без покритие, феновете на предаването решиха, че по-достойно да остане е семейството, преживяло най-много сътресения в къщата – Давид и Елеонора.

57,4% гласуваха срещу танцьорите, а 42,6% бяха спасителни за Дейвид и малката Норка. След най-драматичните елиминации на Big Brother family, велинградската двойка триумфално се завърна в къщата, за да продължат борбата за голямата награда.

Драмата на Елеонора

По време на Big Brother Live снощи разказът на директорката на детския дом, в който Елеонора е прекарала четири години от детството си, както и драматичната появата на предполагаемия й биологичен баща, трогнаха аудиторията.

Велинградската принцеса е отраснала без баща си и не го познава. Това, което знае е, че той е избягал от отговорността да поеме грижите за детето си и така за малката Нора се грижи майка й Теодора.

Преди 19 години майката отива в хижа над село Миромир и прекарва вечер с непознат мъж на име Недялко. Теодора научава за бременността си твърде късно и когато отива да търси бащата се оказва, че той е женен

Предполагаемият баща на Елеонора беше открит в хлебозавода в Сопот. Недялко Нанов се срещна с Нора в студиото на Big Brother Live и й разказа своята версия за отсъствието му от живота й. Елеонора се вълнуваше наистина ли баща й не е знаел за нейното съществуване, а Недялко каза, че си спомня за Теодора, но отрече тя да му е казвала за детето.

Недялко Нанов ли е таткото на велинградската дива? Той ще се подложи на ДНК тест, за да даде отговор на въпроса, а резултатът ще бъде ясен в четвъртък.

Давид също се интересуваше от семейното положение на половинката си и за първи път показа мъжко държание. В този напрегнат за жена му момент, Дейвид пое инициативата за разговора с Недялко и зададе повечето въпроси. Може би мъжките качества, които зрителите видяха у чехльото, беше това, което повлия положително на вота им. Въпреки че, според Норка и Недялко, ДНК тест не би променил миналото и отношенията им, двамата решиха да се подложат на такъв, за да разберат истината.

След връщането си в къщата, Елеонора прекара вечерта в мисли и противоречиви чувства. Малката красавица се опитва да свикне с мисълта, че в живота й има човек, когото до скоро е смятала за безвъзвратно загубен. Голямото събитие от срещата с биологичния й баща, се превърна в разочарование.

Елеонора сподели с Big Brother, че се чувства объркана от появата на Недялко. Нора дори не е искала да знае кой е баща й, защото той не е бил до нея, когато е трябвало да бъде. Образът на Недялко се разминава с представите й и версията, която знае за отсъствието му. Рано тази сутрин, Елеонора излезе от къщата на Big Brother family, за да направи ДНК тест, решена да разбере истината.

Какво ще е развитието на ситуацията? Недялко ли е бащата на Елеонора? Ще събере ли Big Brother family баща и дъщеря в едно семейство след 19 пропуснати години? Ще седнат ли на стола на истината, както Недялко на живо обеща, за да научим цялата им история? Предстои да разберем в четвъртък по време на Big Brother Live.

Биг Брадър = Novа Live 10.05.10 Цялото Предаване ( Big Brother Family ) Част 1

Биг Брадър = Novа Live 10.05.10 Цялото Предаване ( Big Brother Family ) Част 2

Биг Брадър = Novа Live 10.05.10 Цялото Предаване ( Big Brother Family ) Част 3

Биг Брадър = Novа Live 10.05.10 Цялото Предаване ( Big Brother Family ) Част 4

Биг Брадър = Novа Live 10.05.10 Цялото Предаване ( Big Brother Family ) Част 5

Биг Брадър = Novа Live 10.05.10 Цялото Предаване ( Big Brother Family ) Част 6

Биг Брадър = Novа Live 10.05.10 Цялото Предаване ( Big Brother Family ) Част 7

 
По темата: ,