До всички фенове на кеча: предстои шоу на живо в „Универсиада“

Уникално шоу в зала „Универсиада“ – за първи път в България, кеч на живо! Звезди обещават да взривят столичната зала на 6 декември.

След изключително успешното турне в Ирландия, Франция и Швейцария, през декември кеч-федерацията AWR ще направи своята премиера и в България, като част от европейското си турне “European Invasion“. Това, което очаква българските фенове, е едно от най-добрите професионални Американски кеч шоута в света.

American Wrestling Rampage предлага развлечение от най-висока класа – всичко, което един фен на кеча може да очаква. Грандиозният спектакъл, съчетаващ невероятните атлетически способности на тези съвременни гладиатори, със светлинни фойерверки и звукови експлозии, няма да разочарова нито един посетител.

AWR представя зрелищни борби с най-опитните кечисти. Освен класическите Tag Team и Singles Matches, голяма част от шоуто предлага и Hardcore, Tables, Ladders and Chairs Matches. Продуцентите на AWR са приготвили и други изненади.

Българските фенове ще могат да видят на живо култовата американска кечистка April Hunter, кеч легендата и бивш световен шампион в тежка категория на WWE&WCW – Sid Vicious, както и мексиканската кеч звезда Mascaroita Sagrada. В България ще пристигнат още най-младият отборен шампион в историята на WWE – „Френският феномен“ – Rene Dupree, едно от най-големите имена в съвременния кеч Rob Van Dam и много други. Зрителите ще имат възможността да се насладят и на борби, представени им от нежния пол.

Всички почитатели на звездите ще имат възможността не само да изгледат неповторимите им сблъсъци, но и да се срещнат с любимците си за снимки и автографи.