До вчера бяхме деца – песен от Ние, нашите и вашите и още от Ангел Ковачев

“Интро”-то на албума, едноименното парче “Небесен” и “До вчера бяхме деца” са първите три парчета, които вече може да слушате предпремиерно в официалния youtube канал на Ангел Ковачев.

“Тъй като всичко беше готово месец преди официалната премиера, а вече нямам търпение да споделя труда си с моите приятели и почитатели, реших настоящия месец април, през десет дни да пускам по 2-3 трака.” – споделя артистът.

Поради високия интерес към песента, която написа за новия български сериал “Ние, нашите и вашите”, освен интрото и едноименното парче “Небесен”, Ангел реши да пусне и официалното аудио на “До вчера бяхме деца”.

Визуализациите към него предстои да се осъществят след Великденските празници. Режисьор на проекта ще бъде небезизвестният Димитър Гочев, а официалното видео се очаква да излезе дни преди премиерата на албума.

Тя ще се състои на 04 май от 22:00ч в SOFIA LIVE CLUB.

Чуйте и още три нови парчета от предстоящия дебютен албум “Небесен”!

Също като метеорологичните условия през последните дни у нас, в десетте минути музика се вплитат, както свежестта на слънчевите, така и минорността на дъждовните дни.

Записите са осъществени в студио Пекарната, а продукцията отново е дело на артиста. Зад живите инструменти са музикантите:

Стоян Петров – барабани
Христо Михалков – бас
Васето Крумов – соло китара
Георги Стойков – тромпет
Стефан Здравески – саксофон
Владислав Мичев – тромбон
Венда Беспалова – цигулки
Магдалена Петрович – чели.

По време на записите, Ангел споделя част от парчетата на бившата си дуетна половинка Моисей. “Нощен страж” се превръща в повод, две години по-късно двамата отново да застанат зад микрофона. Макар и за малък фрагмент в аутрото на парчето, Моисей записва буквално един тейк, който поради автентичността си, остава абсолютно недокоснат и в самия трак.

Докато “Нощен страж” носи заряда на регето и попа, в “Синьо” и “Малкото начало…” са отличителни нюансите на алтернативната музика.

Чуйте сега, като не пропускайте да се абонирате за канала му в Youtube, за да бъдете в крачка с активностите на артиста.