До вчера министър, днес – в поп-фолк клуб /снимки/

Двойник на Азис пя за ексминистъра на транспорта и за кандидат-кмет в DejaVu

Мис Плеймейт и Мис Силикон отказаха да делят едно сепаре за откриването на парти-сезона

Бившият министър на транспорта, подал оставка през май т.г. – Александър Цветков, засенчи звездите на окриването на новото софийско бижу DejaVu миналата вечер на ул. Граф Игнатиев 12.

Той се появи с приятелска компания в разгара на вечерта и бе посренат лично от любезните домакини, начело с г-жа Мина Додова.

Бивш министър във фолк клуб:

Обективите мигом се насочиха към бившия министър и така пропуснаха да отбележат хладния отказ на актуалните сексбомби – мис Плеймейт Светлана Василева и Мис Силикон Гергана Райчевска да поделят ВИП сепарето в луксозното заведение.

Мис Силикон с Жоро Френски:

Изненада на вечерта бе една от най-горещите сръбски групи Долче Вита, която обра аплодисментите на ценителите с почти рокаджийския си саунд и авторските си поп парчета.

„В Сърбия за разлика от България не се делим на поп и фолк, или чалга – всичко е популярна музика. При нас са популярни доста ваши певци – Азис, Преслава, Цветелина Янева, но тези сръбски песни, които вие слушате тук, у нас не се радват на популярност“, сензационно признаха сръбските гости.

След здравия саунд на Долче Вита на сцената се качи двойникът на Азис, който успя да заблуди кандидат-кмета на София Георги Чернев, че е оригиналът. Далеч от суматохата бе забелязан и бившият шеф на Магистрална полиция полк. Красимир Занев.

В петък вечер фолк клуб DejaVu ще върне гостите си в зората на най-слушаната музика у нас с ретро-вечер, а на сцената ще се качат пионерите на фолка Валдес, Сашка Васева и други родоначалници на лекия жанр.

Снимки инж. Пламен Колев, ХАЙЛАЙФ

 
По темата: , ,