„Договорът в куфарчето“ – виж кеч тръпката на сезона по bTV Comedy!


Рей Мистерио се изправя срещу Джак Фукльото в турнира „Договорът с куфарчето” на Световната федерация по кеч по bTV Comedy на 13 август

Промените в Световната федерация по кеч продължават! На фаталния петък, 13-ти август, в 23:00 часа bTV COMEDY ще излъчи турнира „Договорът в куфарчето” – революционно събитие в света на кеча, което се провежда за пръв път през тази година.

Идеята за „Договорът в куфарчето” идва от едноименния мач, превърнал се в една от основните атракции на „Кечмания”. В него взимат участие до 8 кечисти. Тушове и предавания няма. Единственият начин за победа е някой да се изкатери по стълба и да откачи висящото на 10 метра над ринга куфарче. В него се съдържа изключително ценен договор, който дава на притежателя му възможността да се бори за световна титла в избран от него момент. Статистиката е недвусмислена – всеки един от притежателите на договора в куфарчето е ставал световен шампион след осребряването му.

Този тип мачове са винаги зрелищни и то не само заради пределната мотивация и концентрация на всеки един от участниците. Наличието на стълби и липсата на правила гарантира висок адреналин през цялото време, но това не е всичко.

На турнира ще се проведе не само един, а цели 2 мача за договор в куфарчето – по един със суперзвезди от „Първична сила” и „Разбиване”. Най-големите таланти на Световната федерация ще се борят за уникалния шанс някой ден (по техен избор) да станат новите шампиони.

Двете най-престижни отличия на Федерацията също ще бъдат защитавани. Шампионът в тежка категория Рей Мистерио ще се изправи срещу Джак Фукльото, а Келтският войн Шеймъс ще защитава златото на Федерацията в стоманена клетка срещу Джон Сина.

И двата мача ще се проведат под постоянната заплаха на групата „Нексъс”, която от известно време прави всичко възможно да саботира Световната федерация по кеч и да доказва, че именно тя е доминиращата сила в света на кеча…

 
По темата: