Дом Надежда осъмна с куп подаръци от Нина Никол и Патриция Кирилова

Децата от Дом Надежда с куп дарове под елхата след първия търг „Монако в София”

Нов телевизор, зимни дрехи и обувки зарадваха малчуганите

Нов телевизор, зимни дрехи, обувки и куп новогодишни подаръци получиха 30-те деца от Дом Надежда в София за празниците, съобщава ВИП Комюникейшън.

Даровете са от  благотворителната инициатива на първия у нас търг „Монако в София”, проведен през декември в хотел Хилтън.

Организаторите на събитието, главните мениджъри  на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и Нина Никол, заедно с любимеца на малчуганите от шоуто „Сървайвър” Митьо Крика се срещнаха с директорката на дома г-жа Невена Георгиева, която прие подаръците от гостите.

По време на търга бизнесдамата Елена Москвичова наддава наравно с преуспелите бизнесмени  и купи красив мраморен часовник с позлатен бронз в стил Луи XVI, с което помогна на благородната кауза. Специални гости на изисканото събитие бяха влиятелната колекционерка от Монако Ана Илен Мартел и австрийският банкер-благородник Питер Гюмпел. В събитието се включи и винарска изба Windy Hills.

По време на наддаването бяха представени и каталози с колекции от ценни предмети на руската династия Романови.

„От години правим благотворителни събития, за да помагаме на децата от Дом Надежда. Допитахме се до директорката г-жа Георгиева, за да разберем от какво се нуждаят децата, които са на възраст от 3 до 7 години. Така избрахме подаръците за тях”, обясниха Патриция Кирилова и Нина Никол.