Дом за всеки с Драго Симеонов по Нова телевизия

Нов за българския ефир авторски формат стартира по NOVA още през януари

Драгомир Симеонов е водещ на риалити предаването „Дом за всеки“

NOVA ще изненада зрителите с ново за българския ефир предаване още в първия месец на годината, с което най-голямата медийна компания продължава стратегията си всеки сезон да предлага на зрителите иновативни проекти.

Един град и един водещ, двама агенти и двама клиенти. И един съвсем кратък срок, за да намерят „Дом за всеки”. Най-новият формат на NOVA ще разкрие тайните на имотния пазар, ще даде ценни съвети при намирането на нов дом на възможно най-добра цена – ситуация, в която повечето хора са изпадали поне веднъж. Продуцент на предаването е Телеман. Драгомир Симеонов ще е водещ, а двама агенти с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти в България ще се състезават кой ще предложи по-добри условия и оферта. И понеже всеки има нужда от дом – екипът на предаването е твърдо решен да открие „Дом за всеки” – от 30 януари в 21.00 ч. по NOVA.

„Предаването показва как обикновени хора си търсят имот, обединени от необходимостта да открият нов дом. Нашата цел е да им предложим най-доброто, на най-добрата цена. При нередност или пропуск, всеки от агентите ни има право да глоби колегата си с процент от комисионната му и така на практика комисионната за участниците в предаването в крайна сметка отпада. С „Дом за всеки“ искаме да променим и нагласите на българите към имотния пазар, който в момента преживява истински ренесанс”, сподели Драго Симеонов в „Здравей, България” по NOVA.

Да откриеш желаното жилище е мисия… почти невъзможна. Търсенето започва от София, защото интересът към столицата е огромен, предлагането – в пъти по-слабо, изискванията и ограниченията – наистина много. И както знаем, в условия на жестока конкуренция печелят само най-добрите и бързите, както и тези, които имат страхотен екип зад гърба си. Водещият на предаването Драго Симеонов като виден познавач на софийските потайности ще е най-верният помощник на търсещото семейство, а двама от най-добрите експерти в бранша ще влизат в пряк двубой за всеки клиент, в който печели по-добрата оферта.

Много забавни моменти в лабиринта на имотния пазар и нелеката борба за желаното жилище в сърцето на града очакват зрителите на NOVA. Търсенето започва съвсем скоро… Гледайте „Дом за всеки“ от 30 януари в 21.00 ч. по NOVA.

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/domzavseki.nova/