„Домашен арест“ – какво ще видим в първите епизоди на сериала?

„Домашен арест” стартира на 24 ноември по bTV

Зрителите ще могат да гледат по два епизода от първия ситком по оригинален български сценарий всеки четвъртък от 21:00 часа

„Домашен арест”, най-новата серийна продукция на bTV в областта на модерното телевизионно кино, стартира на 24 ноември в най-гледаното време. Ситкомът ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа, а почитателите на един от любимите на аудиторията комедийни жанрове ще се забавляват с два епизода от поредицата седмично.

Зрителите на bTV ще се запознаят с голямото весело семейство Коцеви, което се нанася в къщата на тъщата. Колоритният заврян зет Коцето (Филип Аврамов) ще се окаже в неравна битка срещу властната си тъща мама Еми (Татяна Лолова), докато милата му и възпитана съпруга Анастасия (Мая Бежанска) прави всичко по силите си да осигури комфорта и задружността в семейството. Петнайсетгодишните близнаци Лъчо (Велизар Величков – Визо) и Зара (Стефани Дойчинова) са в постоянна война помежду си и не спират да сменят „съюзническите лагери” в къщата. Посветеният на науката и социално неопитен брат на Анастасия – Емко (Иван Панев)  обитава мазето-лаборатория на мама Еми и се опитва да внесе логика в комичния и хаотичен свят на своите роднини.

В първите два епизода на „Домашен арест”, които ще се излъчат на 24 ноември (четвъртък) от 21:00 часа по bTV, ще стане ясно какво принуждава семейство Коцеви да се пренесе в къщата на тъщата и дали това ще се окаже временно или по-дългосрочно решение. Комичните ситуации започнат от първата минута, в която младото семейство се изправя пред вратата на мама Еми –ексцентрична реститутка, принудена да сподели жилището си с децата и внуците си. Но как ще преглътне съвместния живот със зет си – Коцето, зрителите ще разберат от 21:00 часа по bTV.

Във втория епизод на „Домашен арест” мама Еми подема кампания да отстрани нежелания гост от дома и живота си. Какъв ще бъде нейният план и ще намери ли съмишленици в лицето на някой от роднините си? С какви проблеми се сблъсква един възрастен човек, когато започва да изучава глобалната мрежа и какви съмнения измъчват съзнанието на тинейджърите? Отговорите – в „Домашен арест” този четвъртък от 21:00 часа, само по bTV.

Зрителите на bTV ще научават всички новини за „Домашен арест”, актьорите и предстоящите епизоди и от сайта на сериала, където ги очакват и любопитни материали от снимачната площадка, игри и много изненади.

Гледай видео запис от епизод 1 оналйн

Гледай видео запис от епизод 2 онлайн

Домашен арест – от 24 ноември само по btv – видео анонс

 
По темата: