Домът на Албена Денкова в Москва – COOL…T по bTV

Албена Денкова посреща Петя Дикова в дома си в Москва тази събота по bTV

Теди Кацарова и всичко около новата й песен „Бягай с мен” в COOL…T

Тази събота – 5 юли, зрителите на COOL…T и екипът на предаването ще бъдат гости на световната шампионка Албена Денкова в Москва. В откровено интервю домакинята ще разкаже повече за кариерата си, живота в Русия и жълтата преса.

В студиото на Петя Дикова, месец преди да стане майка за втори път, ще гостува една от най-красивите българки Юлияна Дончева.  Тази седмица в предаването зрителите на bTVще разберат още какво отведе в Берлин певицата Теди Кацарова и топ фотографа Костадин Кръстев – Коко и къде се готвят да избягат от летните жеги.  Двамата ще разкрият всичко около новия хит на Теди – „Бягай с мен”, който тя изпълнява заедно с Играта и Лео.

Тази събота от 11 часа COOL…T ще гостува и на дизайнерката Весела Тотева – Топузакова, която ще разкаже за новата й колекция и за помощта, която получава от съпруга си Елин Топузаков в грижите за 4-месечното им дете. Още едно бебе ще гостува в предаването – Цецо Елвиса и съпругата му Мариела ще представят пред зрителите на bTV дъщеричката си Виктория.

Гледай видео записи от предаването онлайн