Дона Спанглър води собствена клюкарска рубрика в българския ROUGE

Дона Спанглър започва своя рубрика

Звездата ще разказва за светските партита в Холивуд в престижното БГ издание на ROUGE

Дона Спанглър започва нов проект с българското списание ROUGE. На страниците му тя ще списва специална рубрика, в която ще разказва за най-интересните събития на месеца, състояли се в Холивуд и Бевърли Хилз. Червени килими, бляскави знаменитости, звездни интриги и забавни случки – всичко това ще можем да четем на страниците на ROUGE, разказано от първа ръка през 2010 г.

Рубриката на Дона стартира от февруарския брой на изданието. Авторката обещава, че ще подплати интересната информация с много пикантни снимки. Освен това тя ще пише и за личните си впечатления от звездните партита отвъд Океана, както и ще дава информация за своите нови начинания.

След като премиерата на новата й книга „Как да хванеш богаташ“ премина с голям успех в България, Дона се завърна в САЩ с намерението да започне усилена работа по нов проект. Този път става дума не за нова книга със съвети към дамите, а за нов филм, който Дона продуцира и в който ще вземе участие в една от главните роли.

Работното заглавие на лентата е „Другото измерение“. Спанглър обещава да даде повече информация за сюжета и актьорите веднага, след като приключи работата по уточняването на всички детайли.

Снимка: ЕМИЛ ДЖУМАЙЛИЕВ