Донеси старо яке в Maxsport – получаваш 200 лева отстъпка за ново!

Старо яке за ново – благотворителна акция на Maxsport, Българска Федерация Ски и I Can Too

Всеки един от нас има зимно яке някъде в гардероба си, което не носи, поради една или друга причина! Вместо да виси, забравено на някоя закачалка, то ще е много по-полезно на деца или възрастни хора, които нямат възможност да се сдобият с топла връхна дреха за зимните дни.

Именно това е причината в навечерието на Коледните празници Maxsport, Българска Федерация Ски и фондация И АЗ МОГА / I Can Too да стартират съвместната благотворителна инициатива „Донесете забравеното в гардероба зимно яке, а ние ще го дадем на някой, който има нужда от него”.

Желаещите да дарят старото си, но запазено топло яке, могат да го направят в магазините на Maxsport, които се намират на бул. България 81Г в София, както и в хотел Стражите в гр. Банско. Благотворителният жест им гарантира участие в промоцията на Maxsport и Българска Федерация Ски, в която могат да закупят част от екипировката на националния отбор за сезон 2009-2010 на изключително атрактивна цена.

Артикулите, които участват в акцията са реплика на екипите, с които тренира представителният отбор – панталони и якета за ски и сноуборд, както и пухено яке на марката Halti. Освен официален доставчик на Българска Федерация Ски, финландският бранд осигурява екипировката на Финландския национален отбор, както и на Международната Ски Федерация.

Кампанията стартира на 12.12.2010 г. и се предвижда да приключи на 31.01.2010 г. Събраните якета ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение от базата данни за Дневни центрове в страната, с която И АЗ МОГА разполага. Тя може да бъде видяна в сайта на фондацията.

И АЗ МОГА е фондация за подкрепа и интегриране на деца с увреждания в обществото. В момента инициативата работи върху създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив и популяризиране проблемите на тези деца. Ако и Вие искате да подкрепите инициативата, може да го направите като изпратите SMS на 1415 или тел.обаждане на 09005 1415.

Вижте повече на: www.icantoo.eu