Дони изкъпа Стела в X Factor – видео

След концерта на живо в X Factor на 15 ноември вечерта можем да кажем, че най-много феновете пляскат на Рафи Богосян. Най-много се смяха, когато Дони заля Стела с чаша вода. Най мелодраматизираха, когато Боги пя Аngie na Rolling Stones. Именно по този повод Васко Василев му каза, че се познава с изпълнителя на парчето, легендата Мик Джагър и като награда ще го запознае с него. Най-много критики както винаги отнесе Стела, макар че изпълненията й бяха сносни.

Най-добро шоу и стабилно пеене за пореден път демонстрира Рафи, който облече къса пола, сложи гърди и перука и излезе като истински Фреди Меркюри да изпълни Show must go on. Вероятно заради пламенното му изпълнение публиката дълго не успя да се укроти и да спре да пляска. На финала магнетичният арменец от Бургас извади портокалите от пазвата и ги дари на журито. Мария Илиева с право отбеляза, че той е единственият, който провокира цялата позитивна енергия на хората. Като тийн трубадур бе и Богомил, който пък трябваше да се справи с Мик Джагър и Rolling Stones и предвид годините му се представи повече от добре – с много чувство и плам.

Сред фаворитите на публиката и журито бе Александра, която пък пя евъргрийна Sunny на Boney M. Стела с нейната интерпетация на Let It Be обаче се хареса на журито, но публиката бе раздвоена в реакциите си, както винаги. Това в последствие се пролича и във фен страницата на шоуто във фейсбук, където някои яростно я плюеха, че пее фалшиво и съдиите я толерират, а други я защитаваха, че е интересна – непринудена, често лее сълзи, с повод и без повод, симпатична е.

Ангел и Моисей, за които в залата също подскачат доста момичета, бяха критикувани от Васко Василев заради Knocking on heaven’s door – парче, което е доста сложно, но те се справиха почти без грешка!

Във втория етап на лайфа участниците трябваше да пеят дует с известни български изпълнители. Може би най-забавният момент бе парчето „Ближи си сладоледа”, в което Дони и Стела бяха вкарали слон, почти като истински, припяваха си речтативно и шеговито, а след като приключиха изпълнението, Дони й плисна чаша вода. „Спести си къпането тази вечер”, репликира смешния епизод водещият Део. Много добър тандем се получи и между Галя от вече бившата „КариZма” и Боги, който успешно замести дуетната половинка Миро и пя уверено „Минаваш през мен.”

Дичо и Митко Кърнев подкрепиха на сцената Александра. Докато пееха, като истински трубадури, те стопиха сърцата не фенките се не само с мелодичната балада, а и с това, че свиреха небрежно, но приятно на китари.

Феновете отсега прегряха фесйбук в наддавания какъв тип ще е гласуването. Както бе публикувано на стената на X Factor – пръснат е нов вирус „Стела” Симптомите са: разстройство, главоболие, повръщане, временна загуба на слуха, в някои по-сериозни случаи и временна невменяемост. Симптомите отминават при навременно лечение! Вируса не засяга хората преболедували от „Чалга“, тъй като тяхната музикална имунна система е вече привикнала към гореописания вирус. Което май загатва, че се очертават горещи елиминации.

По информация на агенция Дартс нюз

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,