Донков недоволен от договора с Къртицата, „изнасилили“ го!

Деян Донков се появи в ефира на ТВ7, след като във вечерта след излизането от „Къртицата“ отказа интервюта. Не съм изгонен, не успях на теста“, обясни актьорът в сутрешния блок на медията.

”Изгонен ли му казвате, за да звучи. Аз бих казал не успял на теста, защото малко на тото го играх. Това е за мен”, заяви Донков. Звездата от Народния театър не съжалява за участието си, независимо, че медиите остро анализираха и критикуваха връзката му с Радина Кърджилова.

Донков не каза кой според него е Къртицата и обясни, че предател може да е всеки от останалите участници.

По парливата тема за отношенията му с Радина, които по време на риалитито бяха изострени, той заяви, че всичко между тях е наред. ”Не ги коментираме, защото те са в известна степен опит за изнасилване срещу нас – заяви актьорът. – И двамата сме емоционални актьори, защото сме различни. Вместо да се крием, ние показахме какви сме истински. Някои са по-силно емоционални, други не. Ние работим с емоциите си. Няма как да обясня. Влизаш в роля, различни сме. Опасно е да си актьор.”

Деян обясни, че Радина е реагирала така емоционално заради камерите. Той отрече да е посягал на приятелката си. ”Аз се държах естествено. Не съм й посягал. Много се преекспонира и напъва темата. Ние нямахме проблем, а искаха да го създадат. Отношенията с близките ми няма да се променят. Стабилни са”, каза още той.

Той призна, че отново би се включил в подобен формат, но следващия път ще изпипа повече договора си. “Просто ще искам хората да се занимават с това, което се случва в шоуто, а не какво е станало преди година. Не съжалявам, че участвах в шоуто. Вярвам, че това ни направи по-силни, защото се справихме с мисии, преодоляхме себе си”, каза Донков.

Инфо: Агенция Дартс нюз

 
По темата: , ,