Don’t wanna go home – Jason Derulo рулира! (аудио)

Jason Derulo пуска новия си сингъл “Don’t wanna go home” на 9-ти май! Хитът вече плъзна в интернет

Парчето е първият сингъл от дългоочаквания втори албум на DeruloFUTURE HISTORY, който се очаква да се появи на пазара в края на лятото.

Мултиплатиненият певец и автор на песни Jason Derulo се завръща със своя първи сингъл, след като се наложи като поп сензация с поредица от горещи хитове през изминалата година. На 9-ти май Derulo ще пусне сингъла Dont Wanna Go Home, който е написал заедно с продуцентите The Fliptones. Това е пилотното парче от очаквания с нетърпение втори албум на Derulo Future History, който ще бъде издаден от Beluga Heights/Warner Bros. Records в края на лятото.

„Покрай всичките размирици по света, исках да създам песен, която да ви накара да забравите за проблемите си”, казва Derulo. „Така че, избягайте от в къщи, забравете за реалността и изживейте момента!”, добавя той.

В момента Derulo разказва детайлно пътя, който е изминал записвайки новия си албум “Future History”, чрез серия едноименни уеб епизоди, публикувани всеки петък в YouTube. Епизод 1 можа да видите тук:

Derulo завладя честотите миналата година със своите три поредни супер хита: тройно платинения дебют “Watcha Say” и двойно платинените “In My Head” и “Ridin’ Solo”, които са част от дебютния му едноименен албум “Jason Derulo”. Така Jason Derulo се превърна в първия мъжки соло изпълнител в 17-годишната история на Billboard Pop Songs, който с първите си два хита последователно се изкачва до челната позиция в чарта. 21-годишният изпълнител от Маями е продал над 13 милиона сингъла и 850 хил. албума по целия свят. Каналът му в YouTube също така е има повече от 328 милиона посещения и по този начин влиза в Топ 100 на най-гледаните YouTube канали на всички времена.

Новият албум на Jason Derulo “Future History” ще бъде на българския пазар, благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Чуй новия му хит: