Дори и с пластина във врата: Slayer идват за София в топ форма!!

SLAYER: Най-после ще видите Голямата четворка в действие!!!

TOM ARAYA: Благодаря на феновете, които се молиха за мен! Идваме!!!

DAVE LOMBARDO: Бандата е в перфектна форма! Нямаме търпение да се видим, София!

Лично фронтменът TOM ARAYA и барабанистът DAVE LOMBARDO от SLAYER потвърдиха в първите си телефонни интервюта пред български медии, че легендарната метъл банда е в най-добрата си форма и идва насам за зверски лайв, част от първия Sofia Rocks Powered By Sonisphere Festival!!!

SLAYER са една от групите, наричани от медиите и феновете Голямата четворка на траш метъла заедно с Metallica, Anthrax и Megadeth , които за първи път в историята ще се качат на една сцена само и единствено на събитията от семейството на Sonisphere Festival!!!

Снощи пред списание Про-Рок TOM ARAYA каза следното:

„Правиха ми операция на врата. Имах увредени дискове и се наложи да ги отстранят. В момента имам пластина във врата. Но нямам повече болка и спазми… Благодаря, че имахте търпение. Благодаря на феновете, които знаеха за операцията ми и се молиха зa мен. Благодаря ви за добрите пожелания. Искам да ви потвърдя лично, че този път идваме и няма да има никакви отлагания повече!”

Пълният текст на интервюто четете в новия брой на Про-Рок!!!

Пред Програмата DAVE LOMBARDO каза:

„Всички в бандата са в перфектна форма, репетираме трескаво… Нямаме търпение да ви видим. Лично обещавам да дам най-доброто от себе си за всички вас, защото знам, че обичате метъла!”

Пълният текст на интервюто четете в Програмата!!!

SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL

22-23 юни 2010

Национален стадион Васил Левски

Снимка: Вирджиния Рекърдс/ Sony Music Entertainment