„Достъпът забранен“ на Магда – денс видео премиера

„Целувка“ с питон-албинос и перфектна форма показа Магда в новото си видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=TBWOk1DqSyU

Много приятна лятна изненада поднесе Магда на своите почитатели тези дни с премиерата на своя нов видеоклип. Той е към песента „Достъп забранен“, която е авторска композиция на Митко Петров и текст на Лиляна Димова. Лентата определено предизвика интереса на феновете в официалния канал на Планета ТВ в Youtube, които не пестяха комплиментите си за певицата и екипа.

За добрия прием на „Достъп забранен“ роля определено изигра и видеоклипът, дело на Йордан Петков, който представя доста атрактивни кадри. Магда е много секси, провокативна и впечатли всички с перфектната си форма, резултат от ежедневни тренировки във фитнес залата.

Вниманието на зрителите определено прикова и „екранният партньор“ на звездата, 3-метровият питон-албинос, Клеопатра. Изпълнителката на „Пайнер“ без страх се впусна в това екранно предизвикателство, което запечата дори с целувка в края на лентата.

Кадрите, които са предимно имиджови, бяха заснети в природен парк Витоша и определено ще разпалят въображението на зрителите. Магда залага на лятна визия, в която почти изцяло е по бански.

Звученето на песента феновете също определят като доста интересно и запомнящо се, така че със сигурност тя ще се нареди сред хитовете това лято. Магда разкрива, че е заредена с още много творчески идеи и хъс, така че изненадите от нея няма да спрат с „Достъп забранен“.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: