„Дойди, дойди, малой моме“ с нова версия от Румяна Попова

Румяна Попова с нова песен и видео за рождения си ден

Гледай видеоклипа онлайн

Румяна Попова изненадва почитателите на фолклорната музика с нова песен и видео „Дойди, дойди, малой моме”. Проектът се появява в навечерието на нейния рожден ден, който е на 21 април.

„Дойди, дойди, малой моме” е стара македонска хороводна песен в размер 9/8. Талантливата певица обаче я представя в нов модерен вариант с много богат аранжимент, дело на Милан Завков.

Освен на елегантната визия, която демонстрира Румяна Попова, зрителите ще могат да се насладят и на танците на ансамбъл „Чинари” – неизменни партньори във видеореализациите на изпълнителката. Клипът е заснет в комплекс „Бряста” от режисьора Ненчо Касъмов и неговия екип.

„Радвам се, че подготвихме тази чудесна песен и страхотно видео точно за рождения ми ден. Прието е празнуващият да получава подаръци, но аз реших да изменя на традицията и да зарадвам почитателите на хубавата фолклорна музика. Благодаря на моите продуценти от Diapason Records, които подкрепиха тази идея. Надявам се новият ми проект да допадне на публиката.”, сподели македонският славей Румяна Попова.