Dr. Alban и звезди от 90-те пеят във „Фестивална“

Dr. Alban идва в България за концерта „Обичам 90те”

Един от феновете на 90те години ще спечели екскурзия до Белгия

Шведската денс звезда Dr. Alban ще гостува отново в България, за да вземе участие в партито “Обичам 90-те”. Популярният изпълнител от изминалото десетилетие събра най-много гласове в играта на Радио ENERGY, която се проведе от 20 до 26 септември. Един от слушателите, гласували за Dr. Alban пък, ще получи 2 покани за партито чрез лотария.

Концертът-парти “Обичам 90те” ще се проведе на 16 ноември в зала Фестивална, София. Организатори на партито са Радио ENERGY и агенция Коко.

Всички други участници в партито “Обичам 90-те” ще станат известни до 3 октомври. Всеки ден, от 27 септември до следващата сряда, слушателите и феновете на Радио ENERGY ще имат възможността да познаят кои други международни и български звезди от 90-те години ще се изявят на сцената на зала Фестивална на 16 ноември. Всеки ден, един от позналите ще получава две покани за събитието.

Междувременно всеки, който желае, може да се включи в играта на “Обичам 90-те” във Facebook. За целта трябва да се снима с тениската-стикер на “Обичам 90те” и да я качи в приложението за конкурса в социалната мрежа. Фенът, събрал най-много лайкове на снимката си, ще спечели незабравимо приключение под формата на екскурзия и концерт в Белгия. Тениските-стикери може да се открият разлепени из София и Пловдив.

Билети за “Обичам 90-те” могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim. Цената на първите 1000 билета ще бъде промоционална – 20 лв. След това, през октомври един билет ще струва 30 лв. През месец ноември билетите ще бъдат 40 лева. В деня на концерта билети ще могат да се купуват за 45 лв.

 
По темата: