Дракони: Ездачите от Бърк от Cartoon Network – супер хит!

Нещо огнено ще се случи по Cartoon Network

На 1 март стартира „Дракони: Ездачите от Бърк” в българския ефир

Премиерата на анимацията „Дракони: Ездачите от Бърк“ е на 1 март 2013 г. (петък) от 18.30 часа по Cartoon Network. Продукцията на DreamWorks Animation ще поднесе на зрителите още една порция огнедишащо, спиращо дъха забавление.

Телевизионната поредица „Дракони: Ездачите от Бърк” е вдъхновена от номинирания за Оскар „Как да си дресираш дракон”, който събра близо 500 милиона долара от прожекции по света и се превърна в безспорен хит в над 30 държави.

В новия сериал по Cartoon Network всяка седмица ще имате възможност да следите приключенията на Хълцук, неговия дракон Беззъб и цялата банда треньори на викингския остров Бърк, където всички имат на разположение свой собствен дракон. По време на тренировките децата и техните дракони създават наистина специални отношения помежду си. Децата научават много за уникалните умения на всеки дракон, откриват напълно нови видове и им се налага да се борят срещу нови злодеи. Междувременно пред тях се разкриват нови, неподозирани светове – такива, каквито не са съществували досега дори и в сънищата им.

В „Дракони: Ездачите от Бърк” се изявява цяло съзвездие от талантливи озвучители, сред които Джей Баручел (Хълцук), Америка Ферера (Астрид), Кристофър Минц-Плас (Рибоног) и Ти Джей Милър (Въртоглав). Всички те участват и в „Как да си дресираш дракон” – филма, който през 2010 година беше в топ 10 на световния боксофис. Новата анимационна поредица е озвучена на български език.

Изпълнителни продуценти са Art Brown и Дъглас Слоун. Сандра Рабинс е копродуцент. Режисьор е Антъни Бел.

 
По темата: ,