Дръм и басс парти 18 години H.M.S.U.

Музикалното движение H.M.S.U. навъртя 18 години

След стотици партита и гости, H.M.S.U. уверено продължава напред с рожден ден и силна програма за 2017

Hard Music and Sounds United кани своите приятели и всички дръм и басс фенове на парти за отбелязване на 18 години от началото на дейността на родното музикално движение.

Партито ще е тази събота – 21 януари 2017 от 22:00 ч. в двете зали на студио „Орфей“, където ще гостуват някои от най-актуалните диджеи на музикални лейбъли за drum and bass, получили световно признание.

В програмата на Critical ще слушаме сетове от Mefjus, който вече се представи подобаващо по време на летния фестивал на H.M.S.U. С нетърпение се очаква участието и на музикалния гений Current Value.

За първи път в София ще имаме удоволствие да чуем и самия Kasra – основател на Critical и добре утвърден на световната сцена с първокласната си продукция.

В залата с артисти на Viper ще чуем хитовите Brookes Brothers, които поръсват с настроение “палави ликуид ролери”. Артистът с псевдоним Cyantific през годините беше част от най-големите лейбъли, а сега издава ексклузивно за английския Viper. В тази зала ще можем да се насладим и на сета на един от най-актуалните продуценти – InsideInfo.

От страна на H.M.S.U. в програмата ще се включат Ogonek, Konspirator & Mocks с проекта High Roll, Targy, acidtrip и EXo със Salmon Flow. Специален гост ще бъде и родната гордост на световната дръм и басс сцена – L 33. За визуалните инсталации по време на събитието ще се погрижат визионерите от Elektrick.me.