Дует Ритон и Люси във война – ВИП Брадър 09.11.2015 + видео

Един съквартирант напуска къщата на крачка от полуфинала

Люси и дует „Ритон” си обявиха открита война

Големият финал на VIP Brother 2015 е този петък, 13 ноември, от 20 часа по Нова. Обратното броене вече започна и на Съквартирантите им остават само няколко дни в Къщата. Тези дни обаче няма да бъдат обикновени, защото всеки един от тях вече усеща вкуса на победата. Нервите са опънати до краен предел и редиците са строени за финалната битка.

В понеделник вечер ни очаква изключително емоционално живо предаване, в края на което един звезден участник ще напусне завинаги най-известната Къща и то само на метри от финала.

Номинираните Люси, Кичка, Светлана и Кристина ще бъдат изправени пред своите Съквартиранти, за да отговорят искрено на въпросите им за последен път. За да ги защитават и да убедят зрителите, че никой от тях не трябва да напуска, в студиото на Ники Кънчев ще бъдат Богдан Томов, който ще защитава Кристина. Кали ще се бори за оставането на Светлана, Маги Желязкова ще се застъпи за Кичка, а защитник на Люси ще бъде колежката му Есил Дюран.

В живото предаване ще станем свидетели и на развръзката на отношенията между Люси и дует „Ритон”. Миналата седмица двете страни заложиха огромна сума в бас. По време на номинациите, Големият брат им показа записите от него и стана ясно, че Люси е прав. Това успя да развали баланса в семейството на „Ритон”, а сега ще видим защо според тях най-добрата защита е нападението. Режисьорът няма да им остане длъжен и двете страни ще си заформят своеобразен съд, в който всеки ще изкаже аргументите си. Ще има ли печеливша страна, която ще прибере повече от 100 000 лв. от баса, ще разберем от 20 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –