Дует „Ритон“ с роднини и приятели в „Търси се“


Катя и Здравко от дует „Ритон“ ще са специални гости в поредното издание на ток шоуто „Търси се“ – тази неделя, 27 ноември, от 11 часа, по bTV. През целия си съвместен живот Катя и Здравко са се разделяли само за 2 седмици. Какво е да си денонощно със своята половинка и какви са те през очите на най-близките си хора– зрителите ще разберат в неделя.

Първата изненада за дует „Ритон“ ще бъде една от най-близките им приятелки от музикалната гилдия – певицата Нели Рангелова. „Катя винаги държи да изглежда перфектно. Има уникално чувство за хумор и прави най-хубавите салати. Здравко много бързо се пали, сериозен човек, който е опората в тяхното семейство. Единственият му недостатък е, че шофира много бързо”, разкрива Нели Рангелова. Тя ще предизвика своите приятели в студиото на „Търси се” да изпълнят рокендрол танца си от песента „Сложно нещо е любовта”. Дует „Ритон” ще потвърдят, че все още са изключителни танцьори.

Най-близкото им семейство – Кристина и Михаил Белчеви, ще признаят, че Катя и Здравко са били до тях и в най-трудните и в най-хубавите им моменти. „Те ни помогнаха, когато имахме финансови проблеми и те бяха хората, които първи посрещнаха сина ни от родилния дом”, разказват семейство Белчеви. В студиото на „Търси се“ ще ги предизвикат да изпеят една обща песен с един от любимите им китаристи – синът на Криси и Мишо – Константин. Под съпровода на неговата китара дует „Ритон” ще изпълнят една уникална версия на песента си „Джалма“.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Катя и Здравко и с най-близките им хора в техните семейства. Емоционална ще бъде срещата на Здравко с неговия вуйчо – доц. Недялко Гергелчев. „Майката на Здравко почина през 1980-а година и той понесе много тежко тази загуба. Оттогава е като мой син”, споделя доц. Гергелчев. Здравко ще разкаже, че родителите му са се разделили, когато той е бил малък и започва да поддържа контакти с баща си едва когато излиза от казармата. „Сега сме в прекрасни отношения. А от втория брак на баща ми имам и двама страхотни братя”, разкрива Здравко. Вуйчо му ще го провокира да свири на тромпет- инструментът, на който е свирил като малък.

Катя пък ще се срещне със своята първа братовчедка – Елена, която ще я върне към детството им в Дупница. „Баба ми все се оплакваше, че яйцата на кокошките изчезват. Накрая се оказа, че Катя ги пиела, за да поддържа гласа си”, със смях ще си спомни Елена.

Какви перфекционисти в музиката са дует „Ритон” ще разкаже певицата Рени, която на 17 години става тяхна беквокалистка. Колко строги са били по време на работа – зрителите ще научат именно от нея.

Последната изненада за Катя и Здравко ще бъде кумът им и човекът, който дава на техния дует името „Ритон“. Това е композиторът Любен Цветков, с когото те ще се срещнат на живо в студиото на „Търси се”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: