Дузина нови филмови премиери – виж по BGTV от 7 до 13 декември

Избрано от филмовата седмица на BGTV (7– 13 декември)

„ЛОВ НА ПИРАНИ”
Излъчване: понеделник (07.12) от  20:00ч.

В дивата тайга няма закон и морал. Така смята руски новобогаташ, превърнал се в новия господар на тайгата. Той предлага на чужденци забавление, каквото не могат да получат на друго място – лов на хора със специално обучени главорези. Дивечът са случайни туристи, които и не подозират, че животът им е силно застрашен. Това не е просто филм за низостта и безочието на руските бандити, а изключително реалистична екранизация за оцеляването в екстремни ситуации, за проявяване на животинското у човека когато е принуден да прекрачи всякакви граници в името на  собствения си живот.

„ИЗГУБЕНИЯТ РАЙ”
Излъчване: вторник (08.12) от 22:00ч.

Човекът ще наруши природното равновесие, а това ще предизвика раждането на нов вид получовек – полумаймуна. Хората ще трябва да забравят досегашните си цели и да ги променят, за да се спасят.

ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО ВИДЯХ ПАРИЖ”
Излъчване: сряда (09.12) от 21:00ч.

Американски ветеран от Втората Световна война Чарлз се устройва в Париж, за да започне кариерата си на писател и се влюбва в красивата Хелън. Скоро след това сключват брак. В крайна сметка проблемите не закъсняват и двамата започват да се отчуждават един от друг. Гледайте една холивудска класика, която не е за изпускане.

„ПОСЛЕДНАТА ТАТУИРОВКА“
Излъчване: четвъртък (10.12) от 21:00ч.

През Втората Светосна война е загубен вирусен щам на гонорея в Нова Зеландия. Кели Таун е медицинска сестра, която трябва да помогне за спирането на заразата. Кели случайно е замесена в затадъчна мистерия след като установява, че едно изчезнало момиче и жената на политик са носители на този нов смъртоносен щам на гонорея. С помощта на американския пехотинец Майкъл Старлоуд тръгва да търси изчезналоно момиче и с изненада установяват, че са замесени американските военни служби и хора от най-високите постове в правителството на Нова Зеландия.Успява ли Кели да изпълни мисията си, може да разберете във филма „Последната татуировка“.

ИЗКУПЛЕНИЕ
Излъчване: петък (11.12) от 21:30ч.

Брайъни е 13 годишно момиче, което тепърва открива сексуалността в себе си…и в другите. И вижда случки, които не раэбира и по тази причина я плашат. В същото време между сестра й и сина на градиняря гори любов, скривана с години. Момичето обвинявя Роби в престъпление, което не е извършил и с това преобръща не само неговия, но и живота на сестра си и своя собствен.

АГЕНТ 117″
Излъчване: събота (12.12) от 19:40ч.

Египет 1955г. – Кайро бусвално гъмжи от чуждестранна шпионска сган. Никой никому не се доверява, по цял ден се плетат интриги – англичани, французи, руснаци. За да удържи контрола над ситуцията и да въведе ред, президентът на Франция праща там своя най-добър сътрудник Фбер, известен като „Агент 117“.

„КАМУФЛАЖ”
Излъчване: събота (12.12) от 21:30ч.

Лесли Нилсен отново прави пародия на шпионските трилъри с типичния си съсредоточено безумен поглед. Тук той е закоравял частен детектив. При него се явява неуспял актъор, който е решил, че ще има по-големи шансове в разследванията. Двамата поемат случай в малко градче, където се подготвя убийството на богаташ. Но предварително планираният успех на начинанието се оказва трудно нещо.

„МЛАДИ, КРАСИВИ И ПРЕЦАКАНИ“
Излъчване: неделя (13.12) от 19:40ч.

Дните на Морис минават във ферма на романтичната Южна Франция. В живота му обаче няма нищо романтично. С припечелените пари той издържа майка си, за него думата „баща“ е непозната, а в допълнение на всичко това шефът му го експлоатира по най-безобразен начин. Един ден във фермата случайно попадат млада и красива парижанка и нейния приятел. Морис е привлечен от нея в момента, в който я вижда и с наивността на хлутнал до ушите мъж, решава да я преследва. В големия град го очакват приятели, секс, удоволствия, възможности за по-добра работа и още, и още…Интересното тепърва предстои в „Млади, красиви и прецакани“.

„ЛАБИРИНТИ“
Излъчване: неделя (13.12) от 22:00ч.

Изучаването на физическите и емоционалните проблеми, засягащи ежедневния живот на различни групи жени и стратегиите, които прилагат според събитията – малки и големи, открити и скрити, под формата, на които те живеят.

 
По темата: ,