Два финала на Dancing Stars – 03.06.2014 и 05.06.2014

Два финала в Dancing Stars – на 3-ти и 5-ти юни, от 20.00 часа по Нова

Ако финалът беше днес, победител е Албена Денкова

 Не един, а цели два финала ще нажежат напрежението в Dancing Starsдо краен предел. На 3-ти юни 3 двойки ще се борят за оставането си в голямата гала вечер, но само две ще продължат. На 5-ти юни, на големия финална сезона ще бъдат наградени Крал и Кралица на бала. Тогава само една двойка ще вдигне купата и ще бъде наградена с престижната титла.

Ако финалът беше днес, сигурни победители щяха да бъдат Албена Денкова и нейният партньор Калоян. Миналата вечер те заеха първото място в класацията на журито. Албена и Калоян представиха прекрасен фокстрот, но още по-прекрасно беше изпълнението им рамо до рамо с професионалистите Ралица и Деан. „Какво изпълнение, настръхнах!“, възкликна след тяхното четворно контемпорари Калин Сърменов. Журито също се присъедини към похвалите на Калин. Единствено Илиана Раева видя изпълнението им под друга светлина:„Изключително изпълнение, но с една груба грешка при поддръжката“, не спести мнението си г-жа Раева.

На второ място се класираха Дарин и Ани със 75 точки. Тесе справиха блестящо на дансинга. Казарменият режим, наложен от Ани, даде своите резултати и Дарин представи един впечатляващ джайв. Карето Дарин, Ани, Елена и Тодор също бе на световно ниво, а чаровният актьор доказа още веднъж, че ако Михаела е носителка на приза за „най-дълги крака“, то Дарин е „Мистър бързи крака“ на Dancing Stars 2014.

Третото място остана за Михаела и Светльо със 72 точки. Двамата представиха страхотна ча-ча-ча. Галена Великова не се сдържа и стана от катедрата, за да измери феноменалните крака на Михаела. Сантиметърът показа 114 см. и напълно оправда титлата на младата певица за най-дълги крака на сцената на Dancing Stars 2014. За четворното предизвикателство на Христо компания на сцената им правеха Петя и Петьо.

В дъното на класацията останаха Нели и Наско със 70 точки и много критики от журито. С чарлстон зарадваха зрителите при първото си изпълнение. За предизвикателството на Христо Мутафчиев на сцената се появиха и Елена и Симеон.

За Танц на вечерта бе провъзгласено изпълнението на Албена, Калоян, Ралица и Деан.

В четвъртък, 29 май, зрителите на Нова ще станат свидетели на отпадането на една от четирите двойки. Коя ще бъде тя зависи само от вота на зрителите. Кои ще са финалистите в безпощадната битка за победата? Ще разберем само след броени дни, този четвъртък от 20.00 ч., в ефира на Нова.

Dancing Stars – последни елиминации преди големия финал – в четвъртък, 29 май, от 20.00 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Финали за класиране на двата основни претендента за купата – 03 юни, от 20.00 часа по Нова

Гледай видео запис от предаването онлайн

Голям финал и награждаване на Крал и Кралица на бала – 05 юни, от 20.00 часа по Нова. 

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: