Две летни премиери от Васил Чергов /Гласът на България/

Дичо (екс Д2) подаде ръка на Васил Чергов, познат от втория сезон на „Гласът на България“. Заедно те представят летен мелодичен хит Emotion of Love. Творението, за съжаление, е подкрепено с твърде евтин и скучен „видеоклип“.

Двамата музиканти се запознават на концерт преди повече от година и след като установяват пълен синхрон в творчеството си, решават да направят съвместен проект.

Музиката на „Emotion of love” е дело на Васил Чергов, текстът е на Гаро и Дичо, а аранжиментът – на Чергов, Милко Михайлов и Дичо.

Oператор и режисьор на видеоклипа е Владимир Балканов; асистент – Павел Здравков; фотограф – Гергана Иванова; грим и прически – Марио Костовски; модел – Лилия.

Само преди седмица Чергов обаче представи първия си сингъл, който също ще бъде подкрепен от видео, този път заснето на морето. Чуй сега „Ароматно лято“ – мелодията дава заявка за още по-голям успех от съвместната песен с Дичо!

Васил Чергов стигна до финала на „Гласът на България”, бил е пианист, а за някои от парчетата и вокал, на групите „Обратен ефект” и „Портокал”.