Двойна елиминация във ВИП Брадър 11.11.2015 + видео

Двама съквартиранти напускат къщата два дни преди финала

Люси и Кичка разясняват ситуацията с обвинението в конспирация

На 11 ноември, сряда вечер е полуфиналът на VIP Brother 2015. След като в понеделник Светлана напусна на-известната Къща, Съквартирантите, които се борят за титлата „Любима звезда на България”, останаха седем. Всеки един от тях вече е победител за себе си, защото през последните два месеца успя да направи своите равносметки, да прецени реакциите и да си извлече изводи. Големият финал е в петък, но свободните места за него са само пет. Два дни преди зрителите да коронясат новата си любима звезда, двамата Съквартиранти, събрали най-малка зрителска подкрепа до момента ще напуснат шоуто.

На елиминациите в понеделник Люси обвини Кичка в опит за конспирация. Режисьорът заяви, че по време на последните номинации, Кичка тайно му правила знаци и той ги е приел като молба да номинира или Здравко, или Ернестина. Певицата отрече да е имало нещо такова, а в живото предаване ще видим отзвука от тази случка. Съквартирантите няма да са сигурни кой от двамата лъже, а по-приближените до двете страни ще помолят за възстановка на ситуацията. Ще доведе ли това до поредните сблъсъци в Къщата и ще си признае ли лъжата един от двамата, предстои да разберем.

Пет звезди ще се борят за една престижна титла в петък. Емблематичният петък 13-ти този път ще донесе късмет на един Съквартирант и той ще получи най-ценната награда за една известна личност – любовта на публиката. Очаква ни грандиозен финал на VIP Brother, а само няколко дни по-късно – на 16-ти ноември (понеделник), най-известната Къща отново ще се напълни за най-звездния сезон на Big Brother All Stars до момента.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –