„Двойно оцеляване“ – нов сезон от Discovery Channel

Двама оцеляват по-добре от един в новия сезон на „Двойно оцеляване” по Discovery Channel

Поредицатас участието на двамата екстремни приключенци започва на 2 юни

В новия сезон на „Двойно оцеляване“ природоизпитателят Коди Лъндин и новият му партньор Джоузеф Тети, бивша барета и морски пехотинец, се впускат в нови още по-вълнуващи приключения. На 2 юни от 21:00 ч. по Discovery Channel дуото представя първата от поредицата мисии, в които оцеляват в някои от най-негостоприемните райони на света. Приключенците показват, че комбинацията от умения и оригинално мислене ще са ви от помощ, дори и в най-тежките ситуации.

Предизвикателствата започват, когато Коди и Джоузеф се отправят на мисия в едни от най-необикновените условия на Земята, за да подложат на тест уменията си за оцеляване. Двамата експерти трябва да останат живи в продължение на няколко дни с минимални провизии и без екипировка. Смелчагите споделят мнението, че има основни правила за оцеляване в дивата природа – да намерят покрив, вода, храна и помощ. За всичко останало винаги се пораждат спорове. Никой не знае това по-добре от Джоузеф Тети и Коди Лъндин. Заедно те биха били най-успешният екип от оцеляващи – само ако можеха да се съгласят един с друг.

Във всеки епизод дуото попада в ситуация, която може да се случи на всеки: попаднал зад борда моряк, изгубен турист или алпинист. Дали Джоузеф и Коди ще си проправят път в едни от най-гъстите джунгли в света? Дали ще успеят да направят заслон сред ледниците при вятър от над 50 мили в час? Залозите са по-високи от всякога, а обратите са неизменна част от събитията през целия сезон на поредицата.