Джаро убит в „Под прикритие“ – кой е следващият?

Актьорът Михаил Билалов, който от началото на хитовия сериал „Под прикритие“ вече е известен и в живота като Джаро, сам пожелал да се откаже от култовата роля. След като сценаристите не пожалиха дори дъщерята на комисар Попов и тя падна жертва на войната между гангстери и полиция, сърцето на коравосърдечния наркобос най-накрая се пропука.

Образът на Джаро вече бил изчерпан, а сюжетите, които можели да го спасят, са все по-невероятни. До последно от продукцията търсели варианти да спасят Туджаров. Така се родила идеята вместо войната Иво Андонов – Джаро да продължава до безкрай, единият от тях просто да умре. Този път обаче се намесил и Билалов, който преценил, че няколко години в кожата на наркопласьор му стигат, и иска да се захване с други проекти. И без това по улиците постоянно го спирали хора, които го наричали Джаро, и много от феновете му не знаели истинското му име.

След кратки колебания екипът единодушно решил, че ще жертва Туджаров, а Иво Андонов ще дерибейства на воля в следващия сезон. За да не остане и следа от жестокия наркобос, сценаристите ще се освободят и от наследницата му Ния Туджарова, която най-вероятно Мартин ще убие, за да бъде отмъстена любимата му Зорница.

В момента се обмисля и дали в следващия сезон да бъде вкаран нов злодей като контрапункт на Иво Андонов, или конфликтът ще остане между доброто и злото, или полиция – наркотрафиканти. Според плановете на сценаристите се предвижда доброто да възтържествува и накрая всички лоши да бъдат или убити, или опандизени, разкриха от кухнята на сериала пред „Всеки ден“.

Още не е ясно обаче какво ще се случи с любимеца на публиката – Куката, който играе и на двата фронта на войната. Със сигурност обаче до края на сериала ще успее да отмъсти за семейството си. Другият герой, за когото още не е решено дали ще остане жив, е комисар Попов. След убийството на дъщеря му обаче той далеч няма да бъде онзи безупречен професионалист, който беше в предишните сезони, а емоциите често ще замъгляват правилната му преценка.

Инфо: Вестник Всеки ден