Джъстин Тимбърлейк отиде в „Харвард“, върна се с Бухнал Пудинг

За него, това отличие е по-ценно от Грами!

Певецът Джъстин Тимбърлейк прекара един ден със студентите от Харвардския университет, където получи наградата „Бухнал пудинг“ за мъж на годината от театралната трупа.

Наградата се връчва всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от „Хейсти пудинг“ – най-старата студентска театрална трупа в САЩ. Традицията е от 1795 г., когато 21 студенти от новия клуб се заричат на всяка среща да има по един бухнал пудинг.

Джъстин Тимбърлейк беше приветстван от студентите на шеговитата церемония като „един от най-влиятелните шоумени в поп културата“.

Певецът, известен с чувството си за хумор, каза, че медната форма за пудинг е по-хубава от другите му награди. „Тя е по-готина от „Грами“ или „Еми“, или която и друга награда. Благодаря ви. Благодаря ви.“ – каза Тимбърлейк.

Наградата „Бухнал пудинг“ за мъж на годината са получавали Джеймс Франко, Кристофър Уокън, Клинт Истууд, Том Круз.

Джъстин Тимбърлейк е носител на награди „Грами“ и „Еми“. Той стана първият изпълнител с четири хита номер 1 от един албум през 2002 г., когато издаде „Justified“. Сладурът се е снимал също в телевизионни и игрални филми.

Наградата „Бухнал пудинг“ за жена на годината спечели Ан Хатауей.

На снимката Джъстин е с Бионсе. Виж ги в дует!