Джазов Свети Валентин с Камелия Тодорова – спечели билет!

Камелия Тодорова и маестро Живко Петров на една сцена за Празника на влюбените

По случай празника СВЕТИ ВАЛЕНТИН Sofia Live Club поднася своя подарък към всички влюбени, а истинският празник започва след 21.00 часа.

Сцената на клуба ще има честта да посрещне примата на джаза Камелия Тодорова и легендарния Живко Петров. Музикантите ще изпълнят джаз композиции и мелодии, преплетени с любимия на певицата суинг, които несъмнено ще подсилят усещането за празнуване. През годините, както самите те споделят, двамата създават много интересни проекти и сега дойде моментът да ги представят за първи път на най-добрата сцена за жива музика.

Изпълнителката на джазови стандарти и хитови поп песни като „ Не ме гледай така момче“ и „Стая на релси“ е поканила за свой гост любимеца на малки и големи ЛЮБО. Двамата ще изпълнят парчето „Искаш ли“, дело на дъщерята на певицата – Рейчъл Роу  и новото „Да е влюбен света“, което несъмнено като по поръчка идва именно на специалния празник.

За тези, които искат да изненадат своята половинка, SOFIA LIVE CLUB предоставя възможност да спечелите покани от радио „Джаз ФМ“.

ВХОД: предварителна продажба 10лв, на място 15лв

Jazz FM радио дава възможност на своите слушатели да изберат най-обичаната песен на Камелия Тодорова. Събралата най-много гласове песен ще бъде представена на живо от първата дама на българския джаз на 14 февруари.

Петима участници, изпратили своя глас, ще получат покани за концерта, с който Камелия Тодорова и маестро Живко Петров ще напомнят колко е красиво да си влюбен навръх Свети Валентин. Крайният срок за изпращане на гласове на адрес studio@jazzfmbg.com е 10 февруари.

Камелия Тодорова даде специално интервю за Jazz FM радио навръх рождения си ден. Тя разкри, че за нея любовта в музиката е всичко. Пожела си тази година да е по-успешна и да успее да зарадва феновете със студийни записи, но от суеверие предпочете да не издава повече от своите планове.

Виж секцията на Джаз ФМ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!